Ce recomandati pentru amigdalele cu puroi? | Intrebari frecvente

Care sunt cele mai frecvente cauze ale raguselii

Afla ce este recomandat pentru amigdalele cu puroi direct de la domnul Dr. Boris Smoc, medic primar ORL Spitalul Clinic de Urgenta Louis Turcanu – Timisoara. Urmareste materialul video de mai jos pentru a afla raspunsurile la intrebarea ta, sau citeste transcrierea interviului in randurile de mai jos.

Ai nevoie de mai multe raspunsuri la intrebari frecvente despre sarcina, nastere, sau cresterea copiilor? Gaseste raspunsurile in sectiunea de Intrebari Frecvente.

Ce recomandati pentru amigdalele cu puroi?

–  transcriere video interviu cu Dr. Boris Smoc –

Dr. Boris Smoc:

Va recomand, stimata doamna, sa apelati la ajutorul medicului dumneavoastra de familie sau la ajutorul unui medic specialist ORL. Va recomand sa faceti, pentru inceput, niste analize de sange pe care o sa vi le recomande medicul de familie sau orelistul, sa faceti un exudat faringian, o hemoleucograma, ASLO, VSH, proteina C-reactiva, si dupa aceea sa urmariti evolutia bolii. Sa folositi in perioadele dintre aceste episoade preparate naturale, mergeti la farmacie si solicitati un spray cu ulei de catina, cu ulei de galbenele, ulei de bergamota. Veti vedea ca rezultatul va fi bun si veti rari intervalul dintre aceste episoade.

Totusi, va recomand sa le contorizati. Daca intr-un an aveti mai mult de cinci sau sapte episoade, va recomand interventia chirurgicala (amigdalectomia) pentru a nu avea probleme la distanta, pentru a nu aparea o glomerulonefrita, o artrita, o iridociclita, o eczema. Daca sunteti aproape de Timisoara, noi va stam la dispozitie. Daca sunteti aproape de Bucuresti sau oricare alt oras mare, colegii nostri va stau la dispozitie.

Am vorbit cu distinsii administratori ai site-ului sa organizam in viitor discutiile cu pacientii chiar in acest cabinet, la Timisoara sau chiar intr-un cabinet, de exemplu, dintr-un oras din apropiere, la Arad, sau chiar aproape de dumneavoastra, la Bucuresti. Atunci cand ne vom putea vedea fata in fata, vom putea folosi endoscopul si tot ceea ce avem la dispozitie si o sa va dam, dumneavoastra si celorlalti distinsi pacienti, solutia ideala. Cand ne vom vedea fata in fata si vom si examina clinic, atunci o sa va furnizam o solutie ideala.

Pana atunci, v-am spus, va recomand impreuna cu medicul de familie si medicul specialist ORL, sa contorizati aceste episoade de amigdalita, sa folositi acest spray cu ulei de galbenele, de catina, de bergamota. Mai sunt disponibile si unele preparate pentru cresterea apararii organismului pentru adulti, preparate ale medicinei ortomoleculare, disponibile si in farmaciile din Romania, produse de top in Germania pe care le avem disponibile. Deci solicitati in farmacie si preparatele ortomoleculare pentru cresterea apararii organismului si veti vedea ca nu vor mai fi atatea episoade de amigdalita. Cum v-am spus, daca vor fi, amigdalectomia este solutia ideala pentru dumneavoastra.

Despre autor

Dr. Boris Smoc

Dr. Boris Smoc, medic primar ORL Spitalul Clinic de Urgenta Louis Turcanu - Timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *