Mamisicopilul.ro este o comunitate online dedicata parintilor, care ofera suport atat mamicilor cat si taticilor prin informatii utile despre bebelusi, alaptare, diversificare, sanatatea copiilor, alimentatia copiilor, si multe altele.

Acest proiect are scopul de a informa, de a ajuta parintii aflati la inceput de drum si de a le oferi acestora toate resursele de care au nevoie.

Pe mamisicopilul.ro veti gasi articole despre alaptarea nou-nascutilor, metode de diversificare a alimentatiei bebelusilor, totul despre sanatatea si alimentatia copiilor, sfaturi si informatii utile pentru mamici, etc.

Autori

Despre autor

Mancas Malina

Absolventa a Facultatii de Bioinginerie Medicala - Universitatea de Medicina si Farmacie din Iasi, si a unui masterat de Bioinginerie Clinica.

Despre autor

Dr. Valeria Herdea

Doctor Valeria Herdea - medic primar de medicina de familie cu profil pediatrie si instructor formator.

Despre autor

Dr. Miorita Toader

Medic primar ORL, pediatrie.

Despre autor

Ruxandra Micu

Food Coach si specialist in nutritie si stil de viata sanatos. Creatoare a unei aplicatii web de planuri de masa - www.gourmandelle.com.

Articole verificate de specialisti in domeniul medical

Articolele pe teme de sanatate de pe mamsicopilul.ro sunt scrise de specialisti in domeniu. Ne asiguram astfel ca informatiile prezentate sunt sigure si corecte. Articolele nu inlocuiesc insa consultul unui medic, ci au caracter suplimentar si nu pot substitui recomandarile date de medicii care va consulta personal.

Comunitate

Am creat comunitatea online Mami si Copilul pe Facebook, unde lunar puteti avea discutii cu specialisti care va vor raspunde la orice intrebari ati avea, discutii cu mamicile din grup, schimb de idei si multe altele.

Ne poti urmari pe pagina de Facebook si pentru a avea acces la resursele gratuite te poti abona la newsletter, aici.