Despre noi

Mamisicopilul.ro este o comunitate online dedicata parintilor, care ofera suport atat mamicilor cat si taticilor prin informatii utile despre bebelusi, alaptare, diversificare, sanatatea copiilor, alimentatia copiilor, si multe altele.

Acest proiect are scopul de a informa, de a ajuta parintii aflati la inceput de drum si de a le oferi acestora toate resursele de care au nevoie.

Pe mamisicopilul.ro veti gasi articole despre alaptarea nou-nascutilor, metode de diversificare a alimentatiei bebelusilor, totul despre sanatatea si alimentatia copiilor, sfaturi si informatii utile pentru mamici, etc.

De asemenea, am creat si comunitatea online Mami si Copilul pe Facebook, unde lunar puteti avea discutii cu specialisti care va vor raspunde la orice intrebari ati avea, discutii cu mamicile din grup, schimb de idei si multe altele.

Pentru divertisment, am creat sectiunea Teste Online Pentru Mamici, unde vom adauga lunar teste distractive. Ne poti urmari pe pagina de Facebook si pentru a avea acces la resursele gratuite te poti abona la newsletter, aici.