Ce este recomandat pentru durere in gat persistenta? | Intrebari frecvente

Ce recomandati pentru o pacienta cu durere in gat de 10 luni

1-Afla ce este recomandat pentru durere in gat persistenta direct de la domnul Dr. Boris Smoc, medic primar ORL Spitalul Clinic de Urgenta Louis Turcanu – Timisoara. Urmareste materialul video de mai jos pentru a afla raspunsurile la intrebarea ta, sau citeste transcrierea interviului in randurile de mai jos.

Ai nevoie de mai multe raspunsuri la intrebari frecvente despre sarcina, nastere, sau cresterea copiilor? Gaseste raspunsurile in sectiunea de Intrebari Frecvente.

Ce este recomandat pentru durere in gat persistenta?

–  transcriere video interviu cu Dr. Boris Smoc –

Dr. Boris Smoc:

Va recomand pentru inceput, stimata doamna, un exudat faringian si unul pentru candida. Multe din candidozele bucofaringiene prezinta aceasta jena, aceasta suparare in gat. Daca exudatul nu este pozitiv nici pentru candida nici pentru streptococ, va recomand niste tablete pentru supt. Solicitati in farmacie tablete pentru supt cu muschi islandez. Rezultatele vor fi spectaculoase. Acestea au in compozitie muschiul islandez care are o substanta mucilaginoasa; dupa ce este supt se formeaza o bariera protectoare pe suprafata orofaringelui si pe dumneavoastra nu o sa va mai supere gatul.

De asemenea, va recomand, in perioadele de acutizare, sa folositi sprayuri cu ulei de catina, de galbenele, bergamota. De trei ori pe zi cate trei-patru pulverizatii si o sa vedeti ca va veti simti mult mai bine. Daca intre episoadele de amigdalita pe care le faceti sunt multe episoade de amigdalita pultacee, veti studia impreuna cu medicul de familie si medicul ORL oportunitatea amigdalectomiei.

De asemenea, si pentru adulti sunt disponibile in farmacii produse pentru cresterea imunitatii, unele dintre ele fiind produse de top, de exemplu importate din Germania. Va recomand sa solicitati preparate pentru cresterea imunitatii ale medicinei ortomoleculare si veti vedea ca vor fi rezultate.

Este, de asemenea, important consultul la medicul specialist ORL, medicul de familie, si daca sunteti in apropiere de Timisoara sau daca se va nimeri o vizita de-a noastra in Bucuresti alaturi de distinsii administratori ai site-ului, va stam la dispozitie si vom vedea la fata locului despre ce este vorba si ce va fi necesar.

Despre autor

Dr. Boris Smoc

Dr. Boris Smoc, medic primar ORL Spitalul Clinic de Urgenta Louis Turcanu - Timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.