Ce este recomandat pentru copiii care fac des rosu in gat? | Intrebari frecvente

Ce recomandati pentru copiii care fac des rosu in gat

Afla ce este recomandat pentru copiii care fac des rosu in gat direct de la domnul Dr. Boris Smoc, medic primar ORL Spitalul Clinic de Urgenta Louis Turcanu – Timisoara. Urmareste materialul video de mai jos pentru a afla raspunsurile la intrebarea ta, sau citeste transcrierea interviului in randurile de mai jos.

elefant.ro

Ai nevoie de mai multe raspunsuri la intrebari frecvente despre sarcina, nastere, sau cresterea copiilor? Gaseste raspunsurile in sectiunea de Intrebari Frecvente.

Ce este recomandat pentru copiii care fac des rosu in gat?

–  transcriere video interviu cu Dr. Boris Smoc –

Dr. Boris Smoc:

Va recomand, impreuna cu medicul pediatru, medicul orelist si medicul de familie sa urmariti micuta fetita, sa vedem daca aceste forme de amigdalita pe care le face fetita dumneavoastra sunt forme date de virusuri care sunt acceptate. Peste tot in lume, sapte-zece episoade de raceala sunt acceptate si specialistii unanim le recunosc a fi normale pentru un copil care merge la scoala sau la gradinita.

Daca avem trei-patru episoade de amigdalita cu puroi, atunci se schimba problema un pic. Va recomand sa folositi preparate pentru cresterea apararii organismului la copil. Va recomand sa folositi in perioada in care copilul face aceste episoade de amigdalita. Daca sunt cauzate de virusuri, va recomand sa folositi medicamente naturale – sirop. Exista, solicitati in farmacie sirop cu lichen islandic si veti vedea ca rezultatele vor fi bune – copilul se va vindeca mai repede si veti trece mai usor peste aceste forme de boala. La nevoie, veti folosi antibioticul. Veti contoriza impreuna cu medicul de familie si medicul pediatru numarul de amigdalite. Daca depasim cinci sau zece amigdalite eritemato-pultacee, va recomand amigdalectomia.

Daca amigdalele copilului dumneavoastra, odata cu fiecare raceala, cresc in volum, daca copilasul dumneavoastra va ajunge sa respire mai greu din cauza amigdalelor, daca ele se vor uni pe mijloc, va recomand o interventie de diminuare a volumului amigdalelor, bineinteles dupa consultul medicului specialist ORL. Daca sunteti in apropiere de Timisoara sau daca noi vom avea drum spre Bucuresti, alaturi de administratorii site-ului si de organizatorii acestora, sper sa ne intalnim personal si sa examinam copilasul dumneavoastra.

Despre autor

Dr. Boris Smoc

Dr. Boris Smoc, medic primar ORL Spitalul Clinic de Urgenta Louis Turcanu - Timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *