Ce se poate da la copii pentru durere in gat? | Intrebari frecvente

Ce se poate da la copiii de 7 ani pentru durere in gat

banner-peg-perego-miababy

Afla ce se poate da la copii pentru durere in gat direct de la domnul Dr. Boris Smoc, medic primar ORL Spitalul Clinic de Urgenta Louis Turcanu – Timisoara. Urmareste materialul video de mai jos pentru a afla raspunsurile la intrebarea ta, sau citeste transcrierea interviului in randurile de mai jos.

Ai nevoie de mai multe raspunsuri la intrebari frecvente despre sarcina, nastere, sau cresterea copiilor? Gaseste raspunsurile in sectiunea de Intrebari Frecvente.

Ce se poate da la copii pentru durere in gat?

–  transcriere video interviu cu Dr. Boris Smoc –

Dr. Boris Smoc:

Durerea in gat poate fi cauzata de infectiile virale. Majoritatea disfagiei odinofagiei este cauzata de infectiile virale. Dupa cum am spus, sapte-zece episoade de raceli pe an sunt aprobate si sunt recunoscute drept normale pentru orice copil care merge la gradinita.

Va recomand sa dati copilului dumneavoastra tablete dezinfectante orofaringiene. Va recomand sa dati copilului dumneavoastra sirop cu lichen islandez. Solicitati din farmacie si veti vedea rezultate spectaculoase. Gustul nu este rau, este un produs uleios, dar cu gust bun. Un spray pentru gat cu ulei de catina, ulei de bergamota, ulei de galbenele. Toate aceste viroze, impreuna cu un anti-inflamator, cu paracetamol, cu ibuprofen, cu picaturi in nas, cu apa de mare sau, la nevoie, cu vasoconstrictoare – toate aceste raceli vor trece.

Doresc sa va precizez ca anul urmator (daca acum copilul este la gradinita primul an), cand va merge al doilea an, daca anul acesta avem opt episoade de raceala, in al doilea an poate facem numai cinci episoade si va fi mai bine decat anul acesta. Va recomand sa tineti legatura cu medicul de familie si cu cel specialist ORL si, la nevoie, va stam la dispozitie aici, la Arad sau unde cadem de acord cu distinsii utilizatori ai site-ului sa facem o intalnire comuna.

Despre autor

Dr. Boris Smoc

Dr. Boris Smoc, medic primar ORL Spitalul Clinic de Urgenta Louis Turcanu - Timisoara

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.