Care sunt cele mai frecvente afectiuni ale bebelusului? | Intrebari frecvente

Care sunt cele mai frecvente afectiuni ale bebelusului

Afla care sunt cele mai frecvente afectiuni ale bebelusului direct de la domnul Dr. Adrian Craciun, medic primar neonatolog. Urmareste materialul video de mai jos pentru a afla raspunsurile la intrebarea ta, sau citeste transcrierea interviului in randurile de mai jos.

Ai nevoie de mai multe raspunsuri la intrebari frecvente despre sarcina, nastere, sau cresterea copiilor? Gaseste raspunsurile in sectiunea de Intrebari Frecvente.

Care sunt cele mai frecvente afectiuni ale bebelusului?

Care sunt cele mai frecvente afectiuni ale bebelusului si copilului mic?

Care sunt cele mai frecvente afectiuni ale bebelusului si copilului mic?Aflam raspunsul de la Dr. Adrian Craciun, medic primar neonatolog.👉 Nu uitati sa va abonati la newsletterul Mami si Copilul! La abonare veti primi 5 carti digitale gratuite: https://mamisicopilul.ro/newsletter

Gepostet von Mami si Copilul am Sonntag, 8. Dezember 2019

–  transcriere video interviu cu Dr. Adrian Craciun –

Cele mai frecvente le putem imparti in doua categorii – afectiuni digestive, care sunt in special in sezonul cald – si aici ne referim la enterocolite, diarei, sau, dimpotriva, constipatii si afectiuni respiratorii care predomina in sezonul rece. De la banalul rosu in gat (adica rinofaringita), mergand pana la pneumonie. Acestea-s cele mai frecvente intrebari si probleme care apar la  copilul si sugarul mic. Nu ma refer aici la malformatii si la alte probleme, ci practic aceasta este bucataria de zi a mamicilor cu un copilas mititel.

Despre autor

Dr. Adrian Craciun

Medic primar pediatru in cadrul Sectiei de Neonatologie a Spitalului Cantacuzino din Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *