Sfaturi pentru eliminarea scutecelor murdare: cum scapi de germeni si mirosuri

sangenic_tommee tippee

banner-tommee-tippee-miababy

Schimbarea scutecelor implica mentinerea unei igiene riguroase. Dar ce facem cu scutecele murdare? Cea mai potrivita solutie este folosirea unui cos igienic pentru scutece. Iata ce trebuie sa stiti pentru a alege un cos eficient impotriva mirosurilor neplacute si germenilor, dar prietenos cu mediul inconjurator.

Criterii in alegerea cosului pentru scutece murdare

Cosul pentru scutecele folosite este unul dintre obiectele cele mai utile in rutina de ingrijire a bebebelusului. Dar nu orice cos va face misiunea mai usoara. Cel mai potrivit este un cos special conceput astfel incat sa asigure protectie fata de mirosuri si microbi. Insa grija pentru sanatate este bine sa treaca dincolo de cadrul familiei, manifestandu-se si asupra mediului inconjurator. In acest scop sunt disponibile solutii biodegradabile pentru eliminarea scutecelor murdare. Pentru a imbina nevoile personale cu respectul fata de mediu, descoperiti principalele criterii pe care sa le luati in calcul.

  • Impachetarea individuala

Sistemul de impachetare individuala a scutecului murdar este foarte important pentru sigilarea continutului si stoparea raspandirii mirosurilor si microbilor. In vederea protejarii mediului inconjurator, folia in care este impachetat scutecul trebuie sa fie din material 100% reciclabil.

  • Sistemul de ermetizare

Pe langa impachetarea individuala in folie biodegradabila, sistemul de ermetizare este un alt criteriu important care contribuie la blocarea mirosurilor in interiorul cosului. Scutecele murdare sunt impachetate individual intr-un film antibacterian cu mai multe straturi pentru a elimina germenii si mirosurile neplacute. Filmul antibacterian ucide 99% din germenii periculosi precum E. coli sau Stafilococul auriu.

banner-tommee-tippee-miababy

cos scutece sangenic

  • Capacitatea de stocare

Un cos igienic pentru scutece cu un volum mare de stocare ajuta la reducerea numarului de deplasari in scopul golirii acestuia. Un cos care permite stocare a pana la 28-30 de scutece simultan se dovedeste de mare ajutor in conditiile in care mare parte din timp este dedicat ingrijirii bebelusului.

  • Utilizarea simpla si comoda

Avand in vedere ca „operatiunea schimbarea scutecului” solicita multa indemanare si atentie din partea parintilor, cosul trebuie sa faciliteze aceasta sarcina. Sistemul de deschidere care sa permita operarea rapida si foarte usoara este cu atat mai util cu cat mainile parintelui sunt ocupate cu bebelusul.

Mai putine drumuri la cosul de gunoi, mai mult timp petrecut cu copilul tau

Cosul Sangenic Twist & Click de la Tommee Tippee ofera protectie garantata impotriva mirosurilor neplacute si a germenilor pentru a mentine igiena riguroasa in camera bebelusului. Este singurul cos pentru eliminarea scutecelor care impacheteaza individual fiecare scutec, blocand mirosurile chiar si atunci cand capacul este deschis.

cos scutece murdare

  • Protectie antibacteriana

Cosul Twist & Click este prevazut cu un film GREENFILM multi-strat, antibacterian, care este de 100 de ori mai eficient decat saculetii pentru scutece obisnuiti, deoarece are protectie Biomaster, care elimina 99% din germenii periculosi.

cursuri puericultura
  • Protectie pentru mediul inconjurator

Pentru a reduce impactul asupra mediului inconjurator, cosurile Tommee Tippee Twist & Click sunt fabricate din 98% plastic reciclabil, iar rezerva contine folii din material reciclabil, 100% biodegradabil. Filmul antibacterian al rezervei este produs din trestie de zahar.

  • Compact, modern, eficient

Designul frumos stilizat, in nuante de gri, roz pudra sau alb, se incadreaza perfect in orice incapere. Capacul plat faciliteaza pozitionarea si utilizarea cosului in orice loc al camerei. Sistemul avansat de eliminare a scutecelor murdare poate depozita pana la 28 de scutece. Cosul are o rezerva inclusa, care poate fi folosita aproximativ o luna, in functie de numarul scutecelor utilizate. Pistonul incorporat impinge scutecele murdare in cos, mentinandu-va mainile curate.

miababy magazin

In concluzie, sistemul inovator Sangenic Twist & Click de la Tommee Tippee asigura:

  • igiena garantata,
  • eliminarea mirosurilor neplacute si a microbilor,
  • protejarea mediului inconjurator.
Despre autor

Steluta Indrei

Licentiata in Jurnalism, are o experienta profesionala de peste 15 ani in presa de sanatate. A scris la Jurnalul National, din 2003 pana in 2011, perioada in care a contribuit la realizarea Jurnalului de Sanatate, primul supliment de sanatate al unui cotidian central.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *