Îngrijire sigură și blândă cu WaterWipes – cele mai pure șervețele umede din lume

servetelele umede waterwipes

banner-waterwipes-miababy

Pielea bebelușului este deosebit de pură și delicată. De aceea este bine să acorzi atenția cuvenită igienei copilului și să optezi pentru produse blânde și sigure de îngrijire. Află cum se dezvoltă pielea puiului tău și cum să susții cât mai bine acest proces.

Ce trebuie să știi despre igiena pielii bebelușului?

Asigurarea igienei copilului trebuie să fie o preocupare permanentă și importantă astfel încât să fie prevenite diversele probleme legate de sănătatea pielii. Nu este deloc dificil! Șervețelele umede sunt unele dintre cele mai utile produse care îți vin în ajutor. Dar ai grijă să te informezi cu atenție și să le alegi cu grija pe cele mai apropiate de natură. Șervețelele WaterWipes conțin doar două ingrediente: 99,9% apă purificată și o picătură de extract din fructe.

Pielea bebelușului are o structură incomplet dezvoltată. Ea se schimbă și se maturizează pe parcursul primului an de viață. Însă în toată această perioadă, pielea micuțului este vulnerabilă în contactul cu factori externi agresivi. În zona acoperită de scutec, sensibilitatea este crescută din cauza contactului prelungit cu urină și materii fecale. În plus, atingerea permanentă a scutecului cu pielea crește și mai mult riscul apariției unor iritații. Pentru a-l feri pe bebe de disconfort și eczeme, curățarea pielii în zona scutecului necesită produse blânde, sigure, fără chimicale. Exact așa sunt șervețelele umede WaterWipes – special create pentru a curăța cu blândețe pielea bebelușului.

servetelele waterwipes

Ce trebuie să știi despre șervețelele umede WaterWipes?

Șervețelele WaterWipes au fost lansate în farmaciile din Irlanda, în 2010, în Marea Britanie, în 2011, și în SUA, în 2013. În prezent, produsele sunt disponibile în întreaga lume, în peste 50 de țări.

banner-waterwipes-miababy

Sunt testate și produse printr-o tehnologie unică și inovatoare, bazată pe folosirea a cât mai puține ingrediente. Conțin doar 2 ingrediente, 99,9% apă + o picătură de extract din citrice. Sunt recomandate de specialiști și de mulți părinți care apreciază simplitatea și puritatea produselor pentru îngrijirea pielii bebelușului.

Șervețelele WaterWipes pot fi folosite din primele clipe de viață ale bebelușilor. Ajută la curățarea în siguranță a pielii sensibile a nou-născuților și sunt atât de delicate încât pot fi folosite și pentru prematuri.

Nu conțin alcool și parfum artificial, prevenind riscul de a usca pielea și de a provoca apariția dermatitei atopice sau a iritației de scutec, fiind potrivite pentru pielea predispusa la alergii, eczeme.

Cine a inventat tehnologia WaterWipes?

Șervetelele WaterWipes sunt create de un tată irlandez – Edward McCloskey – aflat în căutarea unor produse sigure pentru bebeluși. Fiica lui suferea de erupții cutanate severe. El a analizat tot ce venea în contact cu pielea copilei, foarte sensibilă și predispusă la iritație de scutec.

Edward a fost neplăcut surprins când a aflat cât de multe ingrediente chimice din compoziția șervețelelor umede intrau în contact cu pielea copilului – chiar și cele din gamele recomandate pentru „piele sensibilă”. Deoarece nu a găsit șervețele umede fără ingrediente chimice, el a dezvoltat o gamă de șervețele bazate în principal pe apă. Astfel au fost create șervețelele WaterWipes, o alternativă la dischetele de bumbac și apă, dar cu un plus de confort.

Într-un mesaj adresat părinților, Edward McCloskey afirma: „Întotdeauna am fost de părere că nu trebuie să pui produse chimice pe pielea copilului dacă nu ești nevoit. Acesta a fost motivul care a stat la baza dezvoltării si lansării pe piață a șervețelelor WaterWipes, cele mai pure șervețele pentru bebeluși din lume”.

cine a inventat tehnologia waterwipes

Șervețelele WaterWipes, acreditate și recomandate de profesioniști

WaterWipes sunt produse în camere cu atmosferă controlată, comparabile cu cele utilizate în industria farmaceutică, pentru protecția medicamentelor. Siguranța și grija pentru copii sunt pe primul plan începând de la prima etapă de producție până la contactul cu pielea copilului.

WaterWipes sunt singurele șervețele pentru bebeluși care au primit numeroase premii, acreditări și aprobări de la asociații internationale:

  • Singurele servetele pentru bebelusi aprobate de ambele asociatii, Allergy UK si Asociatia Nationala Eczema din Statele Unite ale Americii
  • Sustinute de Asociatia Nationala Eczema din Australasia.
  • Aprobate de Asociatia Franceza de Prevenire a Alergiilor
  • Vegan friendly

REȚINEȚI! De fiecare dată când alegeți șervețele umede pentru bebeluș, citiți cu atenție eticheta produsului pentru a verifica lista ingredientelor. Optați pentru șervețele pe bază de ingrediente naturale, pure, fără parfum, fără alcool și fără chimicale. Verificați dacă produsele sunt testate dermatologic și certificate de profesioniști în domeniul sănătății.

Despre autor

Ruxandra Micu

Food Coach si specialist in nutritie si stil de viata sanatos. Creatoare a unei aplicatii web de planuri de masa - www.gourmandelle.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *