De ce sa alegi pentru copilul tau servetele umede biodegradabile?

servetele umede biodegradabile waterwipes

banner-waterwipes-miababy

Fiecare produs utilizat pentru ingrijirea zilnica a copilului tau trebuie ales in mod responsabil. Grija pentru sanatatea puiului tau este bine sa fie in armonie cu grija pentru sanatatea planetei. Servetele umede sunt unele dintre cele mai folosite produse pentru igiena copiilor. Alegerea unor servetele umede biodegradabile ajuta la reducerea impactului acestor produse asupra mediului inconjurator.

Servetelele umede – igiena si puritate

Servetelele umede sunt nelipsite din ritualul de igiena al bebelusului. Sunt practice si usor de folosit atat acasa, cat si la plimbare. Pot fi utile pentru curatarea oricarei zone: fata, mainile, zona scutecului. Asa ca ai toate motivele sa alegi servetele sigure, pe baza de ingrediente naturale, recomandate din prima clipa de viata a copilului.

Servetelele WaterWipes sunt special realizate din 99,9% apa purificata si o picatura de extract din fructe, pentru a ajuta la curatarea in siguranta a pielii nou-nascutilor, inclusiv a prematurilor.

Cercetarile atrag atentia ca unele ingrediente din produsele aplicate pe pielea bebelusului pot trece dincolo de bariera cutanata si se pot absorbi la nivelul fluxului sangvin. De aceea, specialistii recomanda evitarea ingredientelor cu pontential toxic: coloranti, parabeni, conservanti, parfumuri, alcool.

banner-tommee-tippee-miababy

Servetelele umede WaterWipes sunt considerate cele mai pure din lume. Nu contin alcool si parfum, astfel incat reduc riscul de a deshidrata pielea bebelusului si ajuta la prevenirea dermatitei atopice sau de contact.

Blande cu pielea bebelusului, blande cu planeta

In prezent, oferta de servetele umede este extrem de variata, insa majoritatea produselor de acest tip contin poliester si alte materiale care nu sunt biodegradabile si care contribuie la poluarea mediului inconjurator. Verificati cu atentie eticheta servetelelor umede pe care le alegeti astfel incat sa protejati atat sanatatea copilului, cat si viitorul planetei.

Scopul WaterWipes este de a crea cele mai sigure si mai blande servetele pentru bebelusi protejand si planeta pentru viitorul lor. De aceea, servetelele WaterWipes sunt acum 100% biodegradabile. Blande cu copilul, blande cu planeta noastra.

Waterwipes lifestyle-4

Pentru a realiza cele mai pure servetele pentru copii din lume, WaterWipes foloseste cat mai putine ingrediente posibil si un proces tehnologic care modifica structura apei facand moleculele si mai mici, pentru o curatare eficienta.

cursuri puericultura

Servetelele WaterWipes sunt clinic sterile, pure si blande, fara impuritati. Va rugam sa aruncati WaterWipes conform instructiunilor locale. Servetelele nu trebuie spalate.

Acreditate de specialisti, apreciate de parinti

Atunci cand va informati cu privire la produsele de ingrijire pentru bebelus, verificati daca acestea sunt testate dermatologic si avizate de profesionisti in domeniul sanatatii copilului.

miababy magazin

Servetele WaterWipes sunt multiplu premiate. Sunt singurele servetele pentru copii care sunt aprobate de Allergy UK, inregistrate la The Vegan Society si premiate de National Eczema Association Seal of Acceptance. Servetelele WaterWipes sunt aprobate si acreditate dermatologic de catre Skin Health Alliance. Sunt disponibile in peste 50 de tari, inclusiv in Romania, fiind alese de toti parintii care apreciaza simplitatea si puritatea produselor pentru ingrijirea pielii bebelusilor.

Despre autor

Steluta Indrei

Licentiata in Jurnalism, are o experienta profesionala de peste 15 ani in presa de sanatate. A scris la Jurnalul National, din 2003 pana in 2011, perioada in care a contribuit la realizarea Jurnalului de Sanatate, primul supliment de sanatate al unui cotidian central.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *