Curs gratuit de diversificare – 3 Septembrie – Baby Boom Show

Curs gratuit de diversificare - 3 Septembrie - Baby Boom Show

9Luni impreuna cu Baby Boom va invita la un curs de diversificare si nutritie, pentru a putea sa ii fiti alaturi copilului dumneavoastra. Astfel, il puteti invata obiceiurile alimentare sanatoase, avand un start bun si un stil de viata sanatos. Este foarte important sa stim, in calitate de parinti, care sunt pasii care trebuie urmati in diversificarea copilului. Veti afla raspunsuri la multe intrebari si nelamuriri legate de aceasta etapa importanta din viata copilului tau.

Parintii bine informati pot lua decizii bune pentru copiii lor!

Ce putem invata?

Ce este DIVERSIFICAREA?

  • Cand incepem DIVERSIFICAREA?
  • Procesul DIVERSIFICARII
  • Cu ce alimente incepem diversificarea.
  • DIVERSIFICAREA sau AUTODIVERSIFICAREA?
  • Avantaje si Dezavantaje
  • Mituri despre DIVERSIFICARE

Intr-o ora si jumatate de curs veti putea dobandi cunostintele necesare unei diversificari corecte, puteti afla raspunsuri la intrebarile si nelamuririle pe care le aveti legat de acest subiect.

De la cine putem invata?

Dr. Cristina Ianuc (formator, consilier in alaptare, tehnician nutritionist dr. generalist cu competenta in Psihoterapie)

Cand?

Vineri, 3 Septembrie, intre ora 10.00 si 11.30

Unde?

Baby Boom Show – Pavilionul B3 – Sala de conferinte

Conditii de acces si masurile de siguranta sanitara: Participantii trebuie sa prezinte la intrarea in pavilion certificatul de vaccinare, certificatul medical de vindecare sau un rezultat negativ al unui test antigent. In zona de triaj este pusa la dispozitie o clinica medicala (Complet Medical) unde se pot face teste rapide la un pret de 25 de ron.

>>> INSCRIE-TE ACUM <<<

Despre autor

Mamisicopilul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *