Ce nu trebuie să lipsească din bagajul copilului tău în concediu

Ce nu trebuie să lipsească din bagajul copilului tău în concediu

banner-tiny-love-miababy

Indiferent de locația și de durata excursiei, bagajul celor mici va ocupa mereu cel mai mult spațiu. Pot apărea tot timpul situații neprevăzute și de aceea, este bine să plecăm mereu pregătiți pentru orice, mai ales dacă locul în care mergem este nou și diferit față de cel în care locuim. Lista cu lucrurile de împachetat poate să difere în funcție de vârstă și preferințe, însă iată obiectele absolut necesare, care nu ar trebui să lipsească din bagajul de concediu al unei mămici, indiferent de circumstanțe.

Cremă cu factor de protecție solară mare

Soarele poate fi prietenul nostru cel mai bun, dar și inamicul numărul 1. Pe lângă îndemnul de a evita expunerea la soare în jurul prânzului și după-amiaza, este foarte important să ne protejăm pielea folosind o cremă cu factor ridicat de protecție. Într-un articol realizat de Harvard.edu, Dr. Jennifer Lin, răspunde celor mai populare întrebări despre factorul de protecție solară și ne ajută să înțelegem importanța acestuia și să filtrăm informațiile false.

Spray împotriva insectelor

Pentru a evita situațiile neplăcute și consecințele mușcăturilor insectelor parazite, precum țânțari sau căpușe, este bine să ne protejăm în prealabil. Există pe piață tot felul de geluri, creme, loțiuni sau spray-uri care ne pot proteja împotriva insectelor. Plimbările de seară și joaca pe iarbă se vor desfășura acum fără niciun stres.

Șervețele și spray dezinfectant

Deși nu înlocuiesc cu sfințenie apa și săpunul, șervețelele uscate, cele umede și dezinfectantul, ne pot salva în foarte multe situații, mai ales până la găsirea unei locații cu săpun și apă curentă. Nu trebuie să alergi la farmacie pentru a căuta gel dezinfectant sau șervețele umede. Le poți găsi la Lidl, la un preț foarte bun săptămâna aceasta, alături de mâncarea de care ai nevoie pentru vacanța ta.

banner-peg-perego-miababy

Trusă medicală

Trusa medicală nu ar trebui să lipsească din bagaj, indiferent de vârstă, locație și durata plecării. Aceasta poate conține medicamente pentru: răceala, febră, durere, răul de mașină, diaree, aciditate gastrică, digestie, alergii; și creme sau unguente antibacteriene, pentru înțepături de insecte, inflamații, infecții cutanate, răni ușoare.

Forfecuță și pensetă

Se întâmplă des să avem nevoie de ele, însă niciodată nu sunt la îndemână. Cel mai bine este să fim precauți și să avem în trusa de cosmetice și acest gen de ustensile, mai ales că nu ocupă mult spațiu.

Haine și încălțăminte (costume de baie + pălării)

Având în vedere vârsta copilului nostru, este bine să împachetăm haine în plus. De asemenea, în bagajul pentru excursiile din sezonul estival, nu trebuie să lipsească pălăria care să ne protejeze de soarele arzător și costumele de baie pentru mare sau piscinele din apropiere.

Detergent de rufe

De cele mai multe ori, activități precum luatul prânzului, pot duce la adevărate opere de artă pe tricoului copilului, așa că în astfel de situații, detergentul de rufe devine cel mai bun prieten.

cursuri puericultura

Cărucior

Căruciorul sau un mijloc asemănător de transport pentru copii, poate fi foarte util în cazul plimbărilor mai lungi, sau dacă ți-ai propus să vizitezi câte ceva. Dacă te-ai gândit la asta, însă nu ai avut timp să te documentezi, poți găsi câteva idei aici.

Jocuri (cărți, tablete)

Cred că nici nu trebuie explicat și cunoaștem deja cu toții cât de puțină răbdare au copii și cât de repede se plictisesc. Este util să avem la îndemână un pachet de cărți de joc, o minge, sau alte obiecte de care acesta să fie interesat. Telefonul sau tableta pot fi cele mai rapide soluții, însă nu și cele mai bune, așa că le vom lăsa pe ultimul loc.

miababy magazin

avantajele calatoriei

O excursie cu copilul tău poate fi o adevărată aventură, de aceea este bine să gândești totul în avans și să fii pregătit pentru orice situație. Momentele frumoase sunt întotdeauna alături de cei dragi, iar stresul nu trebuie lăsat să intervină.

Despre autor

Mamisicopilul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.