Castiga 3 produse Humana pentru diversificarea alimentatiei bebelusului tau!

concurs humana baby

Castiga trei produse Humana pentru diversificarea alimentatiei bebelusului tau!

Premiu:
Oferit de Qlife:

 • Humana ECO Orez fara lapte de la 4 luni ∙ 100% organic ∙ cereale eco ∙ fara lapte ∙ special pentru dietele cu HA/SL ∙ Fara adaos de zahar.
 • Humana ECO Cereale gris fara lapte de la 4 luni ∙ 100% organic ∙ cereale eco ∙ fara lapte ∙ special conceput pentru diete cu HA/SL ∙ fara adaos de zahăr.
 • Humana Eco 5 Cereale fara lapte de la 6 luni – 100% organic – fara adaos de zahar. cereale eco – fara lapte – ideal creat pentru diete cu HA/SL – cu cereale integrale.

Ce trebuie sa faci ca sa le poti castiga:

Lasa un comentariu la postarea de concurs, in care sa raspunzi la intrebarea:  Care sunt sfaturile tale pentru mamicile care incep diversificarea?

Aboneaza-te la newsletterul nostru, completand acest formular: https://mamisicopilul.ro/newsletter/
Primesti la abonare si 2 carti digitale BONUS: „Ghidul pentru Diversificare” si „Igiena dentara la copii”!

~Recomandam ca la acest concurs sa participe doar mamicile cu bebelusi, premiul fiind un produs destinat copiilor mici.

Durata: Concursul se incheie pe 30.03.2018 si castigatorul va fi extras aleator.

CASTIGAGATOR:

 

Despre autor

Ruxandra Micu

Food Coach si specialist in nutritie si stil de viata sanatos. Creatoare a unei aplicatii web de planuri de masa - www.gourmandelle.com.

11 Comments on “Castiga 3 produse Humana pentru diversificarea alimentatiei bebelusului tau!”

 1. Sfatul meu este acela de a te informa de discuta cu medicul și de a fi mereu atenta la nevoile lui bebe raportat la vârsta lui.

 2. Din punctul meu de vedere, diversificarea trebuie făcută treptat, fara a aglomera stomacelul copilului și diversificarea trebuie inceputa cu legume ușor de digerat ,nicidecum cu alimente „grele”.

 3. Ce si cum mănâncă bebele se va reflecta în obiceiurile lui de când va fi mare ……mănâncă sănătos si bun de mic ( fructe, legume…)la fel va mânca si atunci când va fi mare, mănâncă stand pe scaun la masa ( nu în patut, premergător…..) asa va mânca si atunci când va fi mare 🙂 Al meu pui a acceptat foarte bine si ușor diversoficarea 🙂

 4. Ce si cum mănâncă bebele se va reflecta în obiceiurile lui de când va fi mare ……mănâncă sănătos si bun de mic ( fructe, legume…)la fel va mânca si atunci când va fi mare, mănâncă stand pe scaun la masa ( nu în patut, premergător…..) asa va mânca si atunci când va fi mare 🙂 Al meu pui a acceptat foarte bine si ușor diversoficarea 🙂

 5. Sa se pregateasca din timp ( sa cumpere scaun, canuta de apa, lingurite etc), sa caute informatii si impreuna cu pediatrul sa gaseasca cea mai buna varianta ptr bebelus. Si ce e cel mai important, sa aiba rabdare.

 6. Să nu grăbească introducerea multor alimente pentru a da timp stomacelului să se obișnuiască cu schimbarea

 7. Să aibă multă răbdare, acesta este începutul. Să se asigure că micuțul este pregătit diversificării atât fizic cât și să aibe și vârsta necesară. Este foarte important pentru început tinerii părinți să discute cu un medic pediatru și să se aprovizoneze cu lingurițe, farfurie, căniță …speciale pentru bebe. Este foarte importantă calitatea și cantitatea mâncări. Pentru început se recomandă o cantitate cât mai mică de aliment 2-3 lingurițe, crescându-i trepatat cantitatea . Recomandarea mea dar și a medicului pediatru este începerea diversificării la vârsta de 6 luni si începerea diversificării cu legume și combinații din mai multe legume și apoi fructe ! Baftă mămici și pitici! Si multă răbdare!

 8. Să nu oblige copilul să mănânce daca acesta nu vrea ,să nu introduca mai multe alimente odată. Si rabdare multă ca până la 1 anisor hrana de bază a piticului e tot lapticul . Au toată viața inainte sa mănânce nu-i grăbiți de la doar cateva luni, asteptati măcar până la 6 luni sau până sunt ei pregătiți. Spor la curățat si la gătit hrană pt pitici .

 9. Diversificarea este o etapa la fel de importanta ca toate celelalte care vor urma. Cu rabdare , documentare si tinand cont de cerintele lui bebe vom reusi intotdeauna!!

 10. Să înceapă diversificarea de la 4 luni cu cereale preparate cu lapte destinate vârstei bebelusilor. Apoi ușurel cu măr si banană cu biscuiți . Cu piure de cartofi. Cu supă. Etc.
  ……… Noi asa am făcut………
  Baftă si răbdare cu prichindeii voștri.
  Să vă trăiască. Multă sănătate…😘

 11. Recomand mamelor să fie atente si răbdătoare cu copilașii. Într-o luna incepem si noi diversificarea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.