Care sunt cerealele preferate ale bebelusului tau? | CONCURS

14086447 1641711332825350 7409171090763236215 o

Am lansat un nou concurs!

Premiu:
Oferit de Qlife. 

  • Humana Cereale cu lapte, hrisca si mar, 200g
  • Humana 5 Cereale cu lapte si banane, 200g
  • Humana Cereale Noapte Buna cu lapte, cereale integrale si banane

Ce trebuie sa faci ca sa poti castiga produsele de mai sus pentru bebelusul tau:

Aboneaza-te la newsletterul nostru, completand acest formular: https://mamisicopilul.ro/newsletter/
Primesti la abonare si 3 carti digitale BONUS: „Ghidul pentru Diversificare”, „Siguranta copilului” si „Igiena dentara la copii”!

Lasa un comentariu pe Facebook, aici, in care sa raspunzi la intrebarea: Care sunt cerealele preferate ale bebelusului tau?

~ AMBII PASI DE MAI SUS SUNT OBLIGATORII. 

Durata: Concursul se incheie pe 30.07.2018 si castigatorul va fi extras pe 31.07 aleator cu ajutorul Random Comment Picker.

CASTIGATOR:


Prin participarea la acest concurs, fiecare Participant isi da acordul, in mod expres si neechivoc, cu privire la:
Colectarea si prelucrarea de catre Organizator a informatiilor privind contul personal de Facebook (daca e cazul), a adresei de e-mail pe care candidatii o folosesc pentru a valida inscrierea in concurs precum si a datelor oferite cu acest scop. Castigatorii isi dau, de asemenea, acordul sa furnizeze date cum ar fi, dar fara a se limita la: nume/ prenume, varsta, serie si numar CI, nr de telefon, adresa e-mail, orasul din care provin si a transmiterii acestora catre Organizator in scopul acordarii premiilor stabilite prin acest Regulament;
Va puteti exercita, in mod gratuit, urmatoarele drepturi, in conformitate cu dispozitiile prevazute de Regulamentul General privind Protecţia Datelor şi de legislaţia nationala: Dreptul la informare, dreptul de acces la date, dreptul de intervențte, dreptul de opozitie, Dreptul la opozitie si procesul decizional individual automatizat. Trebuie sa intelegeti ca, in ciuda retragerii consimtamantului, vom avea totusi dreptul de a utiliza sau de a divulga datele dvs. cu caracter personal, daca avem un interes legitim, suntem obligati sau autorizati sa facem acest lucru prin legislatia aplicabila in vigoare. In cazul in care aveți intrebari legate de aceasta declaratie de consimtamant sau de protectia datelor de catre Mami si Copilul in general, va rugam sa nu ezitati sa contactati ofiterul nostru pentru protectia datelor la adresa de e-mail: gdpr@gotosolution.com

Puteți afla mai multe informatii despre modalitatea in care Mami si Copilul prelucreaza datele dvs. Va rugam sa consultaţi Notificarea privind protectia datelor.

Despre autor

Ruxandra Micu

Food Coach si specialist in nutritie si stil de viata sanatos. Creatoare a unei aplicatii web de planuri de masa - www.gourmandelle.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.