Calatoria cu bebelusul in avion – sfaturi practice

calatoria cu bebe in avion

banner-tommee-tippee-miababy

Calatoria cu bebelusul in avion poate fi o aventura frumoasa de vacanta sau o provocare. Depinde de modul cum o pregatesti. Iata ce lucruri iti sunt necesare si ce trebuie sa stii despre aterizare si decolare, pentru a avea o calatorie reusita, fara peripetii. 

Calatoresti cu un copil de peste 6 luni? Bebelusul tau se afla pentru prima data in avion, asa ca nici el nu stie cum va fi si mai ales tu nu stii ce anume trebuie sa faci pentru ca lui sa ii fie bine. Nu stii cum anume va reactiona in timpul transportului cu avionul, daca se va plictisi sau nu. De aceea, inainte de a porni in calatorie, este bine sa ceri parerea unor persoane care au trecut printr-o experienta similara.

Iata si o serie de sfaturi practice pentru calatoria cu bebelusul in avion.

Bagajul pentru calatoria cu bebelusul in avion

Bagajul de calatorie este foarte important. In avion vei avea nevoie de un bagaj de mana mai consistent decat cel realizat pentru tine. Cu toate acestea, bagajul de mana nu trebuie sa depaseasca 10 kg, avand dimensiunile standard de 55 cm x 40 cm x 20 cm. Bebelusul cu varsta mai mica de 2 ani nu are dreptul la bagaj de mana separat, asa ca va fi inclus in bagajul tau.

banner-tommee-tippee-miababy

Pentru a beneficia de o calatorie cat mai placuta ar fi bine sa incluzi in bagajul de mana urmatoarele lucruri:

  • hainute de schimb;
  • scutece de unica folosinta;
  • servetele umede si uscate;
  • gel antibacterian pentru igiena mainilor;
  • hrana pentru bebelusi – borcanele cu mancare preparata, biberoane, doze cu formula de lapte, apa plata.

Citeste continuarea pe GARBO.RO

Despre autor

Steluta Indrei

Licentiata in Jurnalism, are o experienta profesionala de peste 15 ani in presa de sanatate. A scris la Jurnalul National, din 2003 pana in 2011, perioada in care a contribuit la realizarea Jurnalului de Sanatate, primul supliment de sanatate al unui cotidian central.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *