C&A este alături de bebeluși și de părinți încă din primele momente

banner-waterwipes-miababy


Să devii părinte înseamnă să experimentezi dragostea cu o imensitate uimitoare și să faci pregătirile necesare pentru venirea noului membru al familiei, pregătiri care presupun achiziționarea de pătuț, jucării, obiecte de igienă și nu în ultimul rând, haine alese în funcție de câteva criterii importante. C&A își propune să fie alături tuturor mamelor și taților, în cel mai bun mod posibil, oferindu-le gama sustenabilă de haine esențiale pentru bebeluși cum ar fi căciulițe, șosete, dar și bluzițe și compleuri din materiale naturale. You enjoy cuddles – We love softness.


Ce hăinuțe să alegi pentru bebeluși

Datorită diversității de produse existente pe piață, ai putea crede că achiziționarea de haine pentru cei mici este un lucru destul de simplu, însă de cele mai multe ori te poți lăsa influențat de euforia momentului și să cumperi mult mai multe decât este nevoie. Bebelușii cresc destul de repede și poți ajunge în situația în care ai în dulap haine pe care cel mic nu le-a purtat niciodată, așa că fă o listă cu necesarul și hai la cumpărături cu ea.

Printre cele mai bune alegeri se numără body-urile care sunt extrem de versatile, ușor de asortat și oferă un confort sporit bebelușului, potrivite pentru primele luni de viață. Salopetele sunt practice și utile, sunt prevăzute cu capse în față și pe piciorușe, sau fermoar aplicat pe toată lungimea salopetei. Pot fi cu botoșei sau fără. Mai mult decât atât, salopetele nu au strângere prin elastic în zona abdomenului, astfel că asigură libertate de mișcare. Avantajul este că pot fi purtate prin casă și pe post de pijamale, dar există și modele pretabile pentru exterior, în funcție de anotimp. Indiferent de ce tipuri de produse vrei să achiziționezi, ține minte că cel mai bun material pentru hainele pentru nou-născuți este bumbacul.

Haine pentru bebeluși din bumbac 100%

În primele luni de viață, bebelușii au pielea foarte subțire și sensibilă, așa că fii atent la lucrurile cu care cel mic intră în contact, cum ar fi detergenții, cremele hidratante și chiar și gelul de duș. În ceea ce privește vestimentația, bumbacul este un material cu multe avantaje, însă cel mai important este confortul pe care îl oferă. Este potrivit pentru cei mici datorită rezistenței, datorită faptului că este ușor de întreținut, asigură tot confortul de care cel mic are nevoie și cel mai important, este hipoalergenic. Colecția pentru bebeluși de la C&A este potrivită pentru toate etapele de creștere și este realizată din materiale confortabile și rezistente, din bumbac 100% care lasă pielea să respire, iar cel mic se va simți ca pe un norișor de puf.

banner-tommee-tippee-miababy

Un alt detaliu important de care trebuie să ții cont este mărimea, deoarece bebelușul nu trebuie să se simtă încorsetat, ci pe deplină lejeritate, așa că mai bine alegi hăinuțe mai largi decât prea strâmte. Ține cont și că cel mic va crește extrem de repede, astfel că hainele trebuie schimbate destul de des. Pentru C&A confortul bebelușului este foarte important, astfel că multe din aticolele din magazin sunt disponibile în seturi economice și compleuri, în mărimi de la 56 la 98.

Colecția de haine pentru bebeluși de la C&A

Odată cu nașterea bebelușului, multe lucruri se schimbă, însă important este să rămâi calm și să te pregătești pe cât posibil pentru ceea ce înseamnă creșterea unui copil. C&A a adunat o serie de sugestii valoroase pentru necesarul de bază al celui mic, astfel că găsești cu ușurință totul despre îmbrăcămintea și accesoriile potrivite, asistență pentru baia nou-născutului, dar și pentru planificarea primei călătorii.

Gândite special pentru a răspunde nevoilor celui mic, dar și ale părinților, colecția de haine de bebeluși cuprinde diverse tipuri de hăinuțe, body-uri, pantaloni, rochițe, căciuli, șosete și salopete care să vă ajute zilnic. Brand-ul a ales să ajute mămicile și bebelușii de pretutindeni încă de la bun început, răspunzând la cele mai importante întrebări. Mai mult decât atât, datorită faptului că este unul dintre cei mai mari cumpărători de bumbac organic din lume, C&A și-a luat angajamentul de a conserva resursele, protejând mediul înconjurător, fermierii care cultivă bumbac organic și comunitățile în care aceștia trăiesc.

Gama de la C&A răspunde tuturor nevoilor. Găsești hăinuțe pentru bebeluși din materiale naturale, potrivite nevoilor celor mici și în stiluri diverse, pentru toate gusturile.

Produsele sunt disponibile în magazinele C&A și în online shop: www.c-a.com.

 

Despre autor

Mamisicopilul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *