Baby Boom Show 2024: mega reduceri la cele mai căutate produse pentru copii, lansări în premieră, tombole şi ateliere creative

Între 29 februarie şi 3 martie 2024 are loc Baby Boom Show, cel mai mare târg din România pentru copii şi viitoare mămici. De joi până duminică, vă aşteptăm în pavilionul B2 de la Romexpo cu cele mai noi modele de cărucioare, super oferte la pachete de naştere şi recoltare celule stem, mega reduceri la peste 300 de branduri de produse pentru copii, tombole cu premii substanţiale, 17 cursuri gratuite pentru viitorii şi proaspeţii părinţi, loc de joacă şi ateliere creative pentru copii.

Accesul este gratuit joi şi vineri, pe bază de invitaţie descărcată online de pe site-ul oficial. În weekend, intrarea este cu bilet, care poate fi cumpărat online sau la faţa locului. Copiii intră gratuit. Mai multe detalii pe www.babyboomshow.ro.

Ce veţi găsi la târg

  • Cele mai mari reduceri la servicii medicale, pachete de naştere şi recoltare celule stem, oferite de maternităţi de stat şi clinici private
  • Discounturi de până la 50% la peste 300 de branduri de produse pentru copii: cărucioare, scaune auto, îmbrăcăminte şi încălţăminte, jucării, mobilier
  • 17 cursuri de specialitate gratuite, desfăşurate pe tot parcursul celor 4 zile de târg
  • Lansări de produse
  • Loc de joacă pentru copii, ateliere creative
  • Tombole cu premii substanţiale

 

Program
Joi-Sâmbătă: 10:00-19:00; Duminică: 10:00-18:00.
Timp de 4 zile, Baby Boom Show devine centrul atenţiei pentru viitoarele mămici, al lansărilor de produse în premieră şi al distracţiei pentru copii.

Lansări de produse, în premieră la Baby Boom Show

« Joolz Day5+, singurul model din lume prevăzut cu o variantă sport, ergonomică pentru şedere ţi extrem de confortabilă în poziţie complet orizontală, pentru cea mai bună odihnă a copilului. (stand Adinish) 

« Swivel, cel mai nou model de scaun auto, rotativ, până la 7 ani, de la Britax Römer, va fi lansat la târg în standul Adinish, reprezentanța exclusivă a mărcii în România. Este pentru prina dată în istoria de 60 de ani a mărcii germane, când lansează un model rotativ care se poate folosi pentru grupe de vârstă. (stand Adinish)

Scaunul auto tip scoică BABY-SAFE PRO, cel mai ușor și inovativ model din acest segment al mărcii Britax Römer. (stand Adinish)

« Pătuţ Bebeluşi Montessori Transformabil Oval Sweet, care se transformă dintr-un pătuţ mini într-un pat normal și chiar într-o sofa confortabilă pentru momentele de relaxare. (stand AnneBebe)

« Nuna PIPA lite, cea mai ușoară scoică auto din lume, va fi lansată în exclusivitate la Baby Boom Show. (stand BebeBrands)

« Bottle Washer Pro de la Baby Brezza, singurul robot din lume care spală, sterilizează și usucă biberoanele! Totul într-o singură unitate, prin apăsarea unui singur buton. (stand Taticool)

« Nanit Pro, cea mai premiată cameră din lume pentru monitorizarea copilului și cea mai apreciată în Statele Unite, ca număr de vânzări, este disponibil acum și în România. (stand Taticool)

« Noul Muuvo Quick Boho este cea mai nouă ediţie exclusivistă a modelului Quick, ce oferă finisaje premium şi elemente fashion. (stand Depozitul de cărucioare)

« Coşuleţul multifuncţional 5 ÎN 1 CHICCO BABY HUG PRO va fi lansat la Baby Boom Show și poate fi testat de către toți doritorii pe toată perioada târgului. (stand Chicco)

« Chicco Glee (noul cărucior sport super-ușor ca greutate, cu pliere automată) şi Chicco Goody XPlus. (stand Chicco)

« Noutate absolută pentru cărucioarele Samba şi Salsa: Samba 4air – landou standard şi Salsa – landou opţional. (stand Kreis Design) 

« Noua colecţie de cărucioare ABC DESIGN. (stand Kreis Design) 

« Noua gamă de dezumidificatoare SMART AlecoAir D14 Ario, echipate cu o funcție completă de purificare, şi AlecoAir P25 Roubiq – cel mai noul purificator de aer. (stand AlecoAir) 

« Ardo Alyssa – Prima pompă de sân din lume cu program automat Power Pumping, ce imită comportamentul bebelușului la sân. (stand GISCO MED) 

« Mima Creo, cel mai “VERDE” (eco-friendly) cărucior produs vreodată, fabricat în una din cele mai prietenoase cu mediul fabrici din lume. (stand Universul Tău)

« Nomad, Izybabay, primul încâlzitor de biberoane Smart & portabil – lansare oficială în România. (stand Universul Tău)

 

Ne vedem la Baby Boom Show!

29 februarie – 3 martie 2024
Romexpo, pavilion B2

Despre autor

Mamisicopilul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *