Notificarea de confidenţialitate privind prelucrarea datelor cu caracter personal

Politica de confidentialitate prezentata aici acopera comunitatea online www.mamisicopilul.ro (denumita in continuare “Site-ul”), oferite de SC GTS Solution SRL (denumita in continuare “Compania”).

Folosind Site-ul nostru, va dati acceptul pentru practicile enumerate in prezenta Politica de Confidentialitate. Datele cu caracter personal sunt adunate in scopul imbunatatirii continue a experientei utilizatorului in folosirea Site-ul si pentru a-i comunica utilizatorului promotiile si noile servicii disponibile. Nu vindem sau inchiriem informatiile personale ale utilizatorilor unor terti. Avem posibilitatea de a impartasi informatiile utilizatorului in anumite circumstante, inclusiv tertilor implicati (“partenerilor de marketing”) care furnizeaza servicii in numele nostru sau cu care am colaborat in oferirea unui anumit serviciu.

In conformitate cu dispozitiile Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private,SC GTS Solution SRL are obligaţia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate mai jos, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

SC GTS Solution SRL se obliga sa pastreze confidentialitatea datelor personale furnizate de dumneavoastră prin intermediul site-ului mamisicopilul.ro asa cum prevăd dispoziţiile Legii 677/2001 cu modificările ulterioare privind protecţia datelor personale.

Orice informatie furnizata de dumneavoastra va fi considerata si va reprezenta consimtamantul dumneavoastra expres ca datele dumneavoastra personale sa fie folosite de SC GTS Solution SRL in conformitate cu scopurile mentionate mai jos. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati. Daca doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie actualizate sau scoase din baza de date, ne puteti notifica aici: https://www.mamisicopilul.ro/contact/

Scopul colectarii datelor

Atunci cand ne furnizaţi datele cu caracter personal, SC GTS Solution SRL le poate utiliza in următoarele scopuri declarate, daca nu se specifica in alt fel:

  • pentru a ne asigura ca pagina de web este relevanta pentru nevoile dumneavoastra;
  • pentru a va confirma comanda produselor pe care le-ati achizitionat si a va furniza informatii suplimentare cu privire la aceste produse
  • transmiterii de oferte, mesaje publicitare si de marketing;

Colectarea de date cu caracter personal

Colectarea de date cu caracter personal pe Site-ul mamisiopilul.ro implica trimiterea de newsletteruri saptamanale si inregistrarea si livrarea comenzilor si necesita furnizarea informatiilor solicitate si marcate a fi obligatorii, inclusiv datele cu caracter personal.

Folosim datele cu caracter personal colectate in următoarele scopuri:

  • livrarii produselor achizitionate de dumneavoastra;
  • facturarii serviciilor comandate de dumneavoastra;
  • trimiterii de newsletteruri saptamanale;
  • organizarii de concursuri;

Utilizarea datelor statistice si a datelor anonime

SC GTS Solution SRL poate folosi datele statistice sau datele anonime rezultate in urma prelucrarii in urmatoarele scopuri:

  • realizarii de rapoarte / analize;
  • realizarii de informari in scopuri proprii;
  • publicarii, promovarii, ofertarii serviciilor oferite de SC GTS Solution SRL

Conform cerinţelor Legii nr. 677/2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, modificată şi completată şi ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal şi protecţia vieţii private în sectorul comunicaţiilor electronice, S.C. GTS Solution S.R.L, cu sediul în Bucureşti, Str. Nicolae Rosu, nr. 24, Sector 3, înregistrată la Registrul Comerţului cu numărul J40/5199/2000, cod unic de înregistrare 13070776, are obligaţia de a administra în condiţii de siguranţă şi numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizaţi despre dumneavoastră.

Societatea S.C. GTS Solution S.R.L prelucrează datele dumneavoastră personale prin mijloace automatizate şi manuale (după caz). Aceste date sunt destinate activităţilor specifice de reclamă, marketing şi publicitate.

Informaţiile înregistrate sunt destinate utilizării de către operator şi pot fi comunicate partenerilor contractuali ai operatorului de pe teritoriul României. Datele dumneavoastră sunt necesare emiterii facturilor pentru produsele comandate, colectarea creanţelor legate de acestea, precum şi rezolvării solicitărilor dumneavoastră în legătură cu activitatea desfăşurată de S.C. GTS Solution S.R.L. Refuzul dumneavoastră poate determina imposibilitatea furnizării serviciilor şi produselor solicitate.

Conform Legii 677/ 2001 pentru protecţia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal şi libera circulaţie a acestor date, beneficiaţi de dreptul de acces, de intervenţie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si de dreptul de a va adresa justiţiei.

Totodată, aveţi dreptul să vă opuneţi prelucrării datelor personale şi să solicitaţi ştergerea acestora*. Pentru exercitarea acestor drepturi, vă puteţi adresa cu o cerere scrisă, datată şi semnată la sediul societăţii S.C. GTS Solution S.R.L (Bucureşti, Str. Nicolae Rosu, nr. 24, Sector 3) sau pe adresa de e-mail office@gotosolution.com

Numărul de înregistrare al societăţii ca operator autorizat în Registrul de evidenţă a prelucrărilor de date cu caracter personal este 17279 din 03.09.2013.

*orice persoană are dreptul de a se opune, în mod gratuit şi fără nicio justificare, la prelucrarea datelor sale personale în scopuri de marketing direct.

Utilizarea cookie-urilor

Cookies sunt date pe care un site web le transfera pe hard-disk-ul unei persoane in scopul de a le stoca. Cookies sunt standard industrial si sunt folosite de cele mai multe site-uri, inclusiv de cele administrate de noi, usurand accesul permament al unui utilizator la un site. Aceasta tehnologie ne permite sa adaptam siteul la nevoile dumneavoastra. Daca nu doriti informaţii colectate prin utilizarea de Cookies, exista in multe browsere un procedeu simplu care va permite sa respingeti sau sa acceptati caracteristicile/functiile Cookies. Va rugam sa retineti ca Cookies ar putea fi necesare pentru a va putea furniza anumite facilitati ale serviciilor noastre online.

Mai multe detalii in Politica de utilizare a Cookie-urilor.

Securitate

Luam precautii pentru a asigura securitatea datelor cu caracter personal ale utilizatorului. Insa nu putem garanta ca hackerii sau alte persoane neautorizate obtin acces la informatiile personale ale utilizatorilor, in ciuda eforturilor noastre. Utilizatorul trebuie sa retina ca folosind Site-ul nostru, informatiile sale vor circula prin terte infrastructuri pe care nu le putem controla.

Nu putem proteja, si nici prezenta Politica de confidentialitate nu se aplica, informatiile transmise altor utilizatori. Utilizatorul nu ar trebui sa transmita niciodata informatii personale sau identificabile catre alti utilizatori.

Modificari

Ne rezervam dreptul, la discretia noastra, de a modifica sau schimba Politica de confidentialitate in orice moment, cu sau fara anuntarea prealabila a utilizatorilor.