Impartaseste povestea ta cu mamicile din comunitatea Mami si Copilul!

Povesti ale mamicilor

Povestea ta despre nastere poate inspira si ajuta mamicile din comunitatea Mami si Copilul! Suntem in cautare de povesti despre nastere, sarcina si ce inseamna sa fii mama pentru noua noastra rubrica “Povesti de mama“.

Stim ca povestea de nastere sau sarcina a fiecareia dintre voi este unica si cu siguranta nu exista doua povesti la fel, asa ca experienta voastra este importanta pentru noi! Astfel putem impartasi informatii pretioase si sfaturi cu celelalte mamici din comunitate care se pregatesc pentru o viitoare nastere sau sarcina. Numele vostru nu trebuie facut public daca nu doriti acest lucru, asa ca povestile pot fi scrise si sub pseudonim.

Cum a fost experienta voastra? Unde ati nascut? Cum v-ati pregatit pentru nastere? Ce sfaturi aveti pentru celelalte mamici? Ce ati simtit in momentul cand v-ati tinut copilul pentru prima oara in viata?

Daca doriti sa impartasiti povestea voastra cu mamicile din comunitate si considerati ca aceasta va fi de folosi si pentru altcineva, va rugam sa completati formularul de mai jos

Criterii principale de selectie a povestilor voastre: exprimare clara, minim 800 de cuvinte.

Cadouri din partea Miababy.ro!

Pentru efortul vostru de a impartasi povestea voastra cu noi, va vom rasplati cu un cadou pentru mamici oferit de Miababy.ro, sponsorul campaniei noastre. Cadoul surpriza va fi dat doar autoarelor povestilor care vor fi publicate pe siteul nostru.

Trimite-ne povestea ta!

Completeaza formularul de mai jos sau scrie-ne pe contact@mamisicopilul.ro. 

    Despre autor

    Ruxandra Micu

    Food Coach si specialist in nutritie si stil de viata sanatos. Creatoare a unei aplicatii web de planuri de masa - www.gourmandelle.com.

    Lasă un răspuns

    Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *