Alatura-te grupului Mami si Copilul si te premiem! | Regulament

grup suport mamici 1

Ne dorim ca grupul Mami si Copilul sa fie un grup util si informativ pentru mamici. Deoarece apreciem comunitatea Mami si Copilul, am decis ca la final de luna sa premiem cate o mamica din grup cu produse oferite de 9lunishop si Qlife! NU este vorba despre un concurs, ci este doar un mod de a va aprecia prezenta si contributiile in formarea acestui grup suport pentru mamici.

Alegerea mamicii castigatoare se va face de catre echipa Mami si Copilul. Criteriile de alegere sunt: analiza postarilor pentru a determina calitatea acestora, calitatea interactiunii in grup si a valorii raspunsurilor pe care aceasta le-a oferit celorlalte mamici din grup. Nu ne dorim ca postarile sa fie facute doar pentru premiu, ci sa ofere cu adevarat informatii utile si sa nasca discutii interesante in cadrul grupului. Atunci cand vom alege persoana castigatoare vom enunta si criteriile care au stat la baza alegerii noastre, precum si postarea cheie care ne-a atras atentia si care ne-a determinat sa luam aceasta alegere.

Pe viitor vom include chiar si medici specialisti in echipa Mami si Copilul, care sa va raspunda intrebarilor de pe grup, asadar grupul trebuie mentinut curat si util.

De aceea:

  • NU conteaza numarul de postari si comentarii ci calitatea acestora.
  • Persoanele care vor posta excesiv emojis in loc de comentarii vor primi intai o atentionare, iar apoi vor fi eliminate din grup.
  • Nu se vor accepta decat maxim 3 postari pe zi de persoana. Daca se posteaza mai multe, vor putea fi acceptate in zilele urmatoare.
  • Nu se accepta postarea de linkuri (exceptie mamisicopilul.ro) deoarece echipa Mami si Copilul nu poate verifica fiecare articol postat in parte si daca informatiile din acesta sunt corecte.
  • Nu se accepta postarile off-topic. 
  • Nu se accepta share-urile de pe alte pagini de mamici din Romania. 
  • Contributiile pe grup trebuie sa fie conform tematicii grupului si sa aduca un plus de valoare acestuia prin informatiile pe care le contin.
  • Deoarece activitatea in grup este mare, unele postari pot sta in stare de asteptare mai mult timp, deoarece nu vrem sa inundam grupul cu zeci de postari pe zi. De asemenea, unele postari pot sa nu fie aprobate daca acestea nu respecta regulamentul grupului, sunt Spam sau nu aduc un plus de valoare grupului.

ATENTIE!

Nu se va premia aceeasi persoana in decurs de 3 luni. 

CELE MAI ACTIVE MAMICI – PREMII

Luna Ianuarie 2018 – Rebecca Mihaela Caragea

LUNA FEBRUARIE

Nicoleta Tachescu – Ne-a fost foarte greu sa alegem o singura mamica pentru premiul de luna aceasta, insa ne-a atras atentia in mod special faptul ca ai raspuns de fiecare data intrebarilor mamicilor din grup si le-ai ajutat cu sfaturi. Iti multumim pentru implicare! 🙂

LUNA MARTIE

Alina Lavinia Butaru – Iti multumim pentru implicarea in grup, materialele utile distribuite si suportul oferit celorlalte mamici din grup.

LUNA APRILIE

Claudia Georgiana – Iti multumim pentru postarile utile din grup dar si pentru implicarea in a le raspunde intrebarilor celorlalte mamici din grup. Am apreciat ca ai postat infografice utile pentru mamici, nu ai exagerat cu distribuirea video-urilor si mai ales pentru ca le-ai raspuns detaliat mamicilor la postarile de pe grup.

LUNA MAI

Godri Imola – Iti multumim pentru implicarea in grup! Ai fost luna aceasta cel mai activ membru al grupului si totodata ne-au placut postarile tale si ajutorul oferit celorlalte mamici din grup.

LUNA IUNIE

Cristina-Mihaela Lebedov – Iti multumim pentru ca le esti de ajutor mamicilor din grup!

 

Despre autor

Ruxandra Micu

Food Coach si specialist in nutritie si stil de viata sanatos. Creatoare a unei aplicatii web de planuri de masa - www.gourmandelle.com.

9 Comments on “Alatura-te grupului Mami si Copilul si te premiem! | Regulament”

  1. M-am înscris de curând in grup pt ca sunt o viitoare mămică.imi place grupul gasesc informații foarte utile.

  2. Multumesc frumos pt informatiile date pe aceasta pagina! In curand voi fi mamica pt. a doua oara si am gasit un articol despre nasterea prin cezariana .Tare interesant , pt ca nu stiu cum va fi si care sunt consecintele dupa avand in vedere ca am o nastere normala .

  3. In septembrie devin pentru prima data mamica . Imi place mult grupul acesta , aici gasesc multe informatii utile pentru un inceput de drum asa frumos .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *