Descopera oferta 1+1 GRATIS la scutecele Babylino Pants din hypermarketuri

1+1 GRATIS la scutecele Babylino Pants in anumite lanturi de hypermarketuri!

*Oferta valabila numai in anumite lanturi de hypermarketuri, in limita stocului disponibil, in perioada 06-26.10.2021

De ce sa alegi scutecele Babylino?

Scutecele Babylino Sensitive sunt concepute sa ofere protectie eficienta si ingrijire delicata pentru pielea sensibila a bebelusilor. Miezul super-absorbant inglobeaza tehnologia Dry Matrix, ce consta in perle speciale super-absorbante care, impreuna cu o retea de fibre naturale, ajuta la mentinerea umiditatii in interiorul scutecului. Astfel, sunt reduse in mod eficient scurgerile, iar aripioarele laterale de siguranta ofera un plus de protectie impotriva scurgerilor laterale.

Scutecele Babylino sunt premiate de Comisia Europeana pentru standardele lor de siguranta. Sunt realizate din materiale atent selectionate, certificate ca prietenoase cu pielea bebelusului. Babylino Sensitive sunt testate clinic in Germania si recomandate de Societatea Greceasca de Dermatologie Pediatrica.

promo babylino scutece

In plus, Babylino Sensitive sunt primele scutece de unica folosinta pentru bebelusi din Europa certificate conform Standardului 100 Oeko-Tex, care atesta absenta a peste 200 de substante nocive din compozitia lor.

Din aceste motive, Babylino intra in categoria scutecelor de calitate superioara, cu un nivel inalt de absorbtie, conform masuratorilor efectuate de laboratoare internationale specializate.

Despre autor

Mamisicopilul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *