Cei mai buni pantofi pentru ținute de școală – Tipuri populare

Cei mai buni pantofi pentru ținute de școală - Tipuri populare

banner-peg-perego-miababy

Ţinuta de şcoală este una formală şi păstrează liniile rigide ale acestui stil. Pe parte de vestimentaţie, pantalonii şi cămășile sunt elemente de bază, în cazul băieţilor. Fetele au mai multă libertate de alegere, fustele, sarafanele şi rochiile în nuanțe neutre furnizând mai multe opțiuni. Pe parte de încălţăminte lucrurile totuși nu sunt la fel de rigide. Nevoile copiilor de libertate de mișcare şi confort putând fi satisfăcute cu uşurinţă datorită varietății mari de articole de încălţăminte disponibile în magazine.

Care sunt cele mai potrivite articole de încălţăminte pentru școlari?

Înainte de a vorbi de tipuri de încălţăminte, trebuie să punctăm câteva detalii legat de aspectul acestora. Încălţămintea de şcoală trebuie să se încadreze în rigorile stilului formal, deci trebuie să aibă aspect minimalist, culori neutre şi să fie foarte confortabilă. Articolele trebuie selectate corect în funcție de condițiile climatice şi să asigure necesarul de confort termic. Încălţămintea copiilor trebuie să fie potrivită activităților desfășurate.

Ce nu este permis pentru ţinutele de şcoală

  • Nu sunt permite articole cu călcâie şi vârfuri decupate
  • Trebuiesc evitată articolele de încălţăminte cu tălpi înalte şi cele cu toc.
  • Pentru şcoală nu sunt potrivite articole de încălţăminte cu accesorizare bogată şi nici cele în culori puternice.

pantofi pentru tinute de scoala

Care sunt cele mai populare tipuri de încălţăminte pentru şcoală

Dacă vorbim de timpuri de articole de încălţăminte cu siguranță, sunt câteva variante etalon.

Pantofii Oxford

Pantofii Oxford sunt iconici când vine vorba de stilul formă. Asigură confort ridicat şi completează în mod natural orice ținută de şcoală. Pot fi folosiţi atât în cazul băieţilor cât şi a fetiţelor de şcoală, şi completează uniformele cu fuste, pantaloni şi cămăși, oferind eleganța şi confort.

banner-peg-perego-miababy

Adidaşi copii

Cu siguranţă pentru orele de sport şi antrenamente din garderoba elevilor nu trebuie să lipsească cel puţin o pereche de adidasi copii. Aceştia trebuie să corespundă activităților realizate şi spaţiului. Pentru exterior se vor achiziţiona şi utiliza adidaşi de exterior, pentru sală cei cu tălpi speciale care previn alunecare şi accidentările. Adidaşii folosiţi pentru ținutele de şcoală trebuie să fie simpli şi să aibă culori neutre.

Pantofii derby

Din pantofarele elevilor nu trebuie să lipsească pantofii Derby, au o eleganță aparte și ajută la crearea unor outfituri de şcoală impecabile. Aceștia sunt alegerile numărul unu când vine vorba de prezentare şi stil.

Sneakersi

Sneakersii sunt foarte populari. Datorită confortului ridicat pe care îl asigură au fost acceptaţi şi în ţinutele smart-urbane. Poţi fi utilizaţi pentru completarea garderobei de şcoală dacă modele selectate se încadrează în rigorile stilului. CCC propune o varietate mare de pantofi sneakers şi adidaşi copii, soluții ce pot completa cu uşurinţă outfiturile de şcoală. Fie că se fac achiziţii din magazine sau online, există aceleași condiții prietenoase de plată.

Tenişi

Tenişii sunt alte articole de încălţăminte care au reuşit să spargă barierele, şi să îşi găsească locul în ţinutele formale. Cu siguranţă modele selectate pentru şcoală trebuie să fie simple. Tenişii negrii sunt poate cei mai versatili dintre modele.

cursuri puericultura

Ghete

Dacă vorbim de temperaturi reci, de ploaie şi intemperii, cu siguranță ghetele sunt cea mai bună alegere. Modele selectate pentru şcoala trebuie să fie ușoare şi ergonomice să asigure starea de confort termic celui mic.

Bocanci impermeabili

Dacă în primele săptămâni de şcoală avem mai multe alternative pentru cei mici, temperaturile prietenoase oferind mai multă libertate de a alege, odată cu instalarea toamnei, bocancii impermeabili devin soluţii de bază care completează ţinutele de şcoală.

miababy magazin
Despre autor

Mamisicopilul.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *