CONCURS: Castiga un rucsac multifunctional Philips Avent!

🎁  CONCURS!
Stim ca esti o mamica grijulie, de aceea poti avea la indemna tot ce iti doresti castigand Rucsacul multifunctional Philips Avent.

Conditii de participare:

1. Raspunde printr-un comentariu pe aceasta pagina, mai jos, la intrebarea: Cum te pregatesti pentru plimbarea zilnica cu bebelusul tau?
3. Like paginii de Facebook Mami si Copilul: https://www.facebook.com/comunitatemamisicopilul/
 
Toate cele trei conditii de participare vor fi verificate. 

Premiu:

1 x Rucsac multifunctional Philips Avent ❤️
 
Concursul se desfasoara in perioada 6-12 noiembrie. Castigatorul va fi extras aleator si se va anunta pe 13 noiembrie.
Comentariul castigator extras cu random.org – ordinea numararii comentariilor din pagina este de sus in jos.
Felicitari castigatoarei si va multumim tuturor pentru participare!
concurs miababy philips advent
Despre autor

Ruxandra Micu

Food Coach si specialist in nutritie si stil de viata sanatos. Creatoare a unei aplicatii web de planuri de masa - www.gourmandelle.com.

492 Comments on “CONCURS: Castiga un rucsac multifunctional Philips Avent!”

    1. Momentan bebe este in burtica dar am pregătit cărucior, marsupiu și haine groase pentru plimbările pe afara. Deasemenea voi pregati o geanta cu un schimb de haine, pampers, șervețele umede și uscate pentru orice eventualitate.

  1. Bebe urmează sa vina într-un timp foarte scurt. Însă, atunci când va veni, vrem sa fim pregătiți și am cumpărat căruciorul, hăinuțe groase, paturica groasă, fiind sezonul iernii. Abia așteptăm plimbările alături de micuțul nostru🥰

  2. De fiecare data când ieșim, avem 2, 3 schimburi de haine, pampers, gustările, apa și mai nou dezinfectant pentru mânuțe.

  3. Ne pregatim rucsacul cu jucarii, hainute de schimb, scutece, servetele umede si nelipsitele gustari.

  4. Cand iesim la plimbare cu caruciorul ne pregatim in ghiozdanel hainutele,apa si cateva jucarioare deoarece micuta se plictiseste repede 🙂 si marsupiu in caz ca nu mai are stare sa stea in carucior.

  5. Iesim ori cu caruciorul ori cu marsupiu, cu apita, cateva jucarioare , scutece servetele umede

  6. Pentru plimbarea zilnica cu bebelusul , ma pregatesc cu un rucsac comod si elegant, apa si cateva jucarii.

  7. Ma pregatesc cu urmatoarele: cărucior, apa in termos, scutece, șervețele umede, sticla cu lapte, jucarele si pelerină de ploaie pt cărut.

  8. Papam, ne imbracam corespunzator vremii de afara, luam carutul sau marsupiul si plecam afara.

  9. Ma pregătesc cu hăinuțe groase suficiente și pentru schimb, cărucior, jucării, nelipsiții pufuleti și paturica pentru când adoarme ( o scot după masa de prânz deci de fiecare data facem nani).

  10. Am achiziționat un cărucior dar încă nu am reușit sa cumpăr o gentuta unde sa pun cele necesare pentru plimbarea lui bebe. Ne-am bucura foarte tare daca l-am castiga. E foarte necesar pentru ca lucrusoarele lui de care avem nevoie la plimbare să fie toate la un loc.

  11. Pregătirea mea este urmatoarea:
    Îmbrăcăminte adecvata.
    Ceai, lapte în termos la temperatura necesara.
    Șervețele, scutece jucării si in ultimul rand
    Căruciorul

  12. De fiecare data când ieșim, avem 2 schimburi de haine, pampers, șervețele umede, babetele, gustările, apa și mai nou dezinfectant pentru mânuțe.

  13. De obicei mergem la plimbare in cărucior…..ne pregătim geanta cu cele necesare pentru bebe, apa pentru mami și marsupiul in caz că nu mai vrea in cărucior.

  14. Bebe urmează sa vina în 3 zile. Dar suntem pregătiți cu carucior, hăinuțe, paturica. 👶😍

  15. Ptr ca prințesa noastra o sa vina in Martie, ne pregatim intens cu carucior, paturica, nelipsita gentuta/nelipsitul ghiozdan cu servetele umede, un rand de schimburi si apa pentru mami.

  16. Ne pregatim căruciorul si rucsacul cu hainute de schimb, scutece, servetele umede,o jucarie și pornim la drum.

  17. Ne pregătim cu căruciorul, jucarii, suzeta, marsupiu, babetica, in gentuta mai punem servetele umede/uscate, pampersi, gel dezinfectant.

  18. Încă nu ne pregătim, momentan ne pregătim sa ieșim din burtica in câteva zile și sa aducem multe zambete in lume. Însă sunt sigura ca ne vom asigura ca avem apa, hăinuțe, suzeta, șervețele și scutece cu noi, pentru orice posibil eveniment neașteptat.

  19. Il pregatim pe bebe. Pregatim gentuta cu schimburi: scutece, aleza pt schimbat, hainute de schimb, servetele umede, servetele uscate, muselina.

  20. Ne pregătim cu hainute groase, o păturică de sezon, o jucărie si nu uitam de suzeta:))

  21. Bună! Încerc să nu o îmbrac foarte gros asa cum vor bunicile. Ii spun fetitei de dimineata că urmează o plimbarica in cursul zilei si daca avem noroc si e soare chiar două. Luăm căruciorul si mergem sa ne mângâie soarele.

  22. Bebe pe drum… Avem scoica, paturici groase, salopete groase, pampersi, pleduri de schimb de unica folosinta.

  23. Mă pregătesc de plimbarea zilnică cu copiii mei , având la dispoziție apa ,gustări și șervețele umede .

    Un astfel de ghiozdan mi ar prinde bine

    Mai ales pentru fetiță când plecăm în deplasări și avem nevoie de scutece sau de un biberon cald .

  24. Pai în primul rand, îmi fac eu duș și ma îmbrac ca apoi sa fug după el prin casa ca să l îmbrac și pe el😄. Îmi pun în geanta pampers, șervețele, apa, și câteva jucării, deși rar se joaca cu ele, mai atractive sunt frunzele, pietrele și ce mai găsește prin parc. Nici o zi fără plimbareala pe afara ❤️

  25. În primul rand începem cu mâncăria de baza după care ne inbracam ne luam la noi șervețele umede, pemparsi, babetele, gustări și apa

  26. Ne îmbrăcăm gros, luam căruțul,jucării, haine de schimb, și suntem gata de plimbare!

  27. Hsinute adecvate timpului de afara, apa, scutece, șervețelele umede /uscate si bineînțeles trotineta
    😁

  28. Bebe urmează sa vina curând așa ca suntem la stadiul de achitionare a lucrurilor necesare plimbărilor

  29. Cu marsupiu sau carut, in functie de vremea de afara, hainute groase si un rucsacel cu divsrse in el.

  30. Noi avem 2 lunite. Ne imbracam gros ,luam ceiut cald,paturica pe noi , laptic, hainute de schimb , pampers , o batistuta de sters la gurita si in zilele noastre nelipsita masca si dezinfectantul 🙁 iesim si cand e cald si cand e rece mereu cu aceeleasi pregatiri.

  31. Cand iesim la plimbare ne pregătim cu pampers, lapte praf, termos, haine de schimb, espumisan, haine hrosute si multa iubire 🤗

  32. Ne pregatim cu haine grosute si un rucsac cu toate cele necesare si plecam la plimbare cu caruciorul.

  33. De fiecare data ieșim afara cu al nostru căruț și cu o gentuta cu apa, servetele, pampersi… 😘

  34. Ne îmbrăcăm gros, luam căruțul, haine schimb, jucării și suntem gata de plimbare!

  35. Pregătirea pt plimbare presupune sticla cu apa,pachetul de servetele si o bluzita/vestă de rezerva, si multa bună dispoziție.

  36. Ne imbracam cu hainute groase, pregatim ghiozdanelul cu gustarica, apa, servetele umede si cateva jucarii pe care le luam in parc.

  37. Bebelușa noastră e pe drum. Abia așteptăm să ne pregătim pentru plimbări. Ne v om pregăti cu toate cele necesare 🥰

  38. Inainte sa iesim, pregatesc haine de schimb, scutece, pun niste jucarii si apa ori ceai. Daca mergem la o plimbare mai lunga, pun si fructe sau ceva sanatos de rontait in ghiozdanel.

  39. O pregatim pe bebelina cu haine potrivite vremii de afara, iar in rucsac avem aleze, scutece, un body, servetele si dezinfectant.

  40. Cand ieșim la plimbare ne pregătim caruciorul, luam hăinuțe groase, o paturica , șervețele umede si pampers de schimb.

  41. Scutece, hainute de schimb, servetele umede. In curand incepem diversificares deci o sa avem nevoie si de apa si fructe !!

  42. Ne pregătim cu haine groase, carucior și un rucsac care mereu pare neîncăpător.

  43. Atunci când ieșim la plimbare ne echipam cu hăinuțe groase, sticluța cu apa, o gustare cu fructe și jucării in caz că se plictisește cea mica.

  44. Luam cu noi sistemul de purtare, Șervetele umede, o sticla cu dezinfectant, sticla cu apa, niște jucarii și o bluzita. 🙂Astea sunt pentru o plimbare scurta.

  45. Cum bebe va veni pe lume la sfarsit de decembrie, am achizitionat pentru primele plimbari un carucior, un combinezon si hainute grosute, adecvate anotimpului. Eu si tati abia asteptam sa il cunoastem, sa il imbratisam si sa ii simtim pielicica fina.

  46. De obicei mergem la plimbare cu căruciorul, dar avem dupa noi și marsupiul din dotare împreună cu gentuta in care avem scutece, haine de schimb, dozator cu lapte praf de la avent cu biberonul avent. Suntem fani gama avent, avand biberoane, suzete, sterilizator, incalzitor biberoane, storcator Philips, mixer verticar Philips. Asa ca nu ar strica sa primim si rucsacul din aceeasi gama 🥰

  47. Când ieșim la plimbare, ne uitam la prognoza meteo, și luam strictul necesar. Bebe are 5 săptămâni, deci strictul necesar este format din eu și el. 😍😍

  48. Bebelina mea e inca in burtica ,vine in luna februarie,si mi-ar fi de mare folos aceasta gentuta,pt pampersi,biberon,servetele si ceva hainute.

  49. Pregatesc copilul, hainute si scutece de schimb, biberoane si laptele praf, plus jucarii!

  50. Bebelușa mea va veni pe lume în luna cadourilor, prin urmare deja am început sa ii achiziționez cele mai bune produse necesare unui impact optim cu mediul: un cărucior transformabil, sticlutele anticolici Phillips Avent, marsupiu ergonomic și hăinuțe groase.

  51. Când ieșim la plimbare pregătesc gemenele cu scutece, haine de schimb, șervețele umede și lăptic.

  52. Ne pregătim cu hainuțe și încălțăminte potrivite pentru vremea de afară, sistemul de purtare și cu rucsacul cu sticluța de apă, o jucărie preferată, schimburi și gentuța cu scutece, cremă și șervețele umede (gentuța o luăm dacă plecăm mai mult timp sau în vizită la cineva) și multă voie bună! 😊

  53. Ne îmbrăcăm cu hăinuțe potrivite anotimpului, verificam gentuta dacă este complet. Agaugam apa, un fruct sau altceva pentru o gustare în caz ca plimbarea cu căruciorul este mai lunga, șervețele dezinfectante speciale pentru bebeluși.

  54. Mâine o sa fie prima noastră ieșire oficială 🙂
    Ne pregătim cu o salopețică groasă de ursuleț și evident biberonul + suzeta 😀
    Abia așteptăm să savuram razele încă calduțe a soarelui .

  55. Noi ne pregatim de plimbare cu caruciorul sau marsupiu. Ne luam o geanta in care avem: scutece, servetele umede, haine de schimb, jucarii, apa si mai nou masti!

  56. De obicei “ne cataram” in marsupiu insa in weekend, cand e tati de ajutor, plimbare in parcuri cu carutul. Tare bun ar fi un rucsacel pt carat biberoane, dozator si tot arsenalul.

  57. Pregătim gentuța cu tot ce este necesar.. Hăinuțe de schimb, pampersi, șervețele, lăptic și multe altele. 💕

  58. Inainte de plimbare pregatim rucsacelul cu tot ce e necesar pentru schimbarea scutecului, hainute de schimb, sticluta cu lapte si cea cu apa/ceai. Apoi pregatim caruciorul si desigur, marsupiul. Se imbraca mami, tati, dupa care urmeaza sa fie imbracata Sarah (in varsta de aproape 8 luni :)) si gata suntem sa iesim afara “la joaca” :)))

  59. Eu ma pregătesc pentru plimbarea zilnica asa: întâi le caut hăinuțe adaptate pentru temperatura de afara. După aceea pregătesc geanta și un rucsac cu urmatoarele: biberoane, termos, dozajul de lapte praf, scutece, șervețele, hăinuțe de schimb, apa, portofelul și de ce nu o carte. 😁

  60. Avem la noi laptele, termosul cu apa, jucarii, servetele umede, nelipsitul dezinfectant, batistuta de sters la gurita ….o hainuta mai groasa in cazul in care stam mai mult spre seara…
    🙂

  61. Îmbrac bine bebelina pt vremea de afară.in ghiozdan imi pun biberoanele 2.apa in termos.2 recipiente cu lapte praf.pampersi.servetele umede.o jucărie.suzeta.ceva de rontait.gel pt dintisori.

  62. Ne pregătim gentuța mai înainte cu scutecel de schimb, șervețele umede și uscate și hăinuțe de schimb

  63. Când ieșim la plimbare ne îmbrăcăm corespunzător vremii de afară, ne luăm căruciorul, o păturică, pampers, șervețele umede, lăpticul, și câteva hăinuțe de schimb.

  64. Inca asteptamsa vine bebe in decembrie:) probabil o sa ne imbracam bine la primele plimbark

  65. Hăinuțe corespunzătoare, sticluță cu apă, șervețele umede, cărucior sau marsupiu și o jucărie.

  66. Pentru plimbarica pregatim caruciorul, bregatim hainele adecvate in functie de temperatura, luam cu noi si lapticul si pornim sa cunoastem lumea

  67. Rucsacul nostru este foarte incarcat de fiecare data cand plecam de acasa, nu ne lipsesc, servetele, pampersi, gustare, apa, hainute de schimb….plus toate chestiutele pe care bebe le vrea afara cu el:)))

  68. Pentru plimbarea zilnica pun in rucsac gustarea de fructe, apa, servetele, apoi ne imbracam corespunzator si iesim in parc.

  69. Ne imbracam cu hainute groase si mergem in livada la plimbare, verificam merii si perii tomnatici, Mami mananca cate o Para din copac si vorbeste cu bebelu. Cantam si dansam impreuna si ne intoarcem in casa. 😊

  70. Noi ne pregătim de plimbare cu cărucior, marsupiu si hainute de schimb pentru cel mic.Pampers, șervețele, biberon,fructe sau altceva pentru o mica gustare, sticla cu apa pentru fratiorul mai mare so jucărie preferată.

  71. Inainte de toate mâncam, după ne îmbrăcăm adecvat vremii de-afară și ieșim la plimbare. Nu ne lipsesc pamperșii și șervețelele.

  72. Pentru inceput, schimb copilul de pampers pentru a avea pielea uscata. Imbracamintea trebuie sa fie adecvata pentru vremea de afara.
    In geanta pun biberon cu laptic, cativa pampersi, serverele umede, cateva jucarii, 2 hainute mai groase si o paturica.
    Geanta sta atasata de carucior pe tot parcursul plimbarii

  73. Gentuta de obicei are în ea scutece, șervețele umede, și câteva hăinuțe de schimb. Mai adaug suzetele și biberon fierbinte păstrat în termos pt mai târziu și asta e gentuta. Îmbrac bebelina puțin mai grosut decât mine și am plecat la plimbare.

  74. Îmbrăcăminte specifică sezonului, lapte, pătură , haine de schimb, pampers șervețele umede și…. multă voie bună !

  75. Luam caruciorul, ne imbracam si luam si la noi o hainuta si o caciulita mai groasa (in caz ca e nevoie), pampers, servetele umede si uscate, suzeta, jucarie si biberonul cu laptic (in cazul in care intarziem mai mult).

  76. Ne pregătim un rucsac cu tot ce trebuie: apa, scutece, servetele, o jucărie, o gustare și haine de schimb. ☺️

  77. Pregatesc caruciorul cu landou, paturica pufoasa, apa, servetele umede iar restul lucrurilor necesare le pun intr-un rucsac.

  78. Încerc sa ma gândesc exact ce am nevoie ca să îmi fie cât mai comod. Nu-mi pot imagina decât minunata prima plimbare cu copilul meu.

  79. Greu ne pregatim pentru ca plangem cand ne imbracam.
    Siesta incepe asa, se imbraca mami, il imbrac pe bebe conform vremii de afara, pregatim geanta cu scutece si servetele si ne pornim la drum 😁

  80. Deja e noiembrie deci avem de luat multe hainute iar in ghiozdanel cele necesare mamei, fratiorului mai mare si lui bebe 😉

  81. Pentru plimbarica zilnica noi ne luam niste hăinuțe gen pantaloni o vestă si o căciuliță de schimb. biberon cu ceiuț ca acum e mai frig servetele umede si uscate pampers si jucării.
    Chiar ne.ar fi de folos un rucsac incăpator ca acesta .
    Multumim.

  82. Imbracati bine, cu salopeta, în cărucior după ce admiră copacii somn bun de 2 ore. Se doarme cel mai bine afară. ✌️

  83. Noi mai avem doua luni de așteptare pana la venirea lui bebe.
    Acum facem o lista cu toate necesare pentru ce urmează, un rucsac este super-util!

  84. Ne alegem hăinuțele în funcție de vreme, ne aprovizionat rucsacelul fu tot ce ne trebuie, luam căruciorul si plecam la plimbare.

  85. Ne îmbrăcat corespunzător, iar în gentuta luam apa, șervețele umede, olita portabila, dinozauri si/sau masini, fructe sau biscuiti

  86. Ne pregătim de fiecare data cu hăinuțe groase, și pentru schimb, jucării, nelipsiții pufuleti,apa, pampers, șervețele, cremuta, cărucior.

  87. Asteptam nerabdatori sa vine bebelusa noastra si ,fiind primul copil,visam la plimbarile impreuna.

  88. Bebe are 2 saptamani, inca nu l-am scos decât pe balcon. Dacă vremea rămâne buna, ne îmbrăcăm bine, luam marsupiul si la plimbare 10 minute.

  89. Bebe urmează să vină curând și aștept cu nerăbdare să ieșim împreună la plimbare. Un astfel de rucsacel mi-ar fi de mare folos pentru a avea mereu la îndemână cele necesare, într-un mod practic de la căra.

  90. Pentru plimbarea zilnică pregătesc mai întâi geanta bebelusului in care pun scutece de schimb, șervețele umede+uscate, crema, cearceaf absorbant, gel dezinfectant, șervet de gura, Sticluța cu lapte, babetica, suzeta, iar daca plecam la un drum mai lung inafara localității și hăinuțe de schimb. Apoi pregătesc landoul in care pun in funcție de vremea de afara o păturica mai subțire/groasă și o jucărie. După care îl pregătesc pe bebe, îl imbrac adecvat cu vremea de afara.

  91. Inainte de orice pregatim gentuta care ne insoteste la plimbare .In ea se regasesc pampersi,servetele umede/uscate , separatoare lapte praf ,biberon Avent si termosul cu apa ,paturica,aleza,muselina ..etc . Apoi pregatim bebelina si fugim repede catre carut pana nu se razgandeste cea mica 😅.

  92. Ma asigur ca înainte de plecare avem mereu la noi șervețele umede, dezinfectant, ne îmbrăcăm conform vremii de afara, trebuie sa avem mereu la noi apa, o jucarioara preferata și hăinuțe de schimb.

  93. Fiind noiembrie, dragi mămici,
    Ar fi bine sa luam pentru pitici,
    Haine grosute și plusate,
    În gentuța cu de toate,
    Să luam pampers și șervețele,
    Sa nu uitam de ele,
    Căci vremea geroasa este aproape.
    Dar poate ruscasul îl vom câștiga,
    Sa ne încapă de toate,
    Sa ne plimbam cu copilașii,
    Sa facem mișcare ca cercetasii.

  94. Pentru plimbarea cu bebelușul meu, avem nevoie de cărucior , geanta , cu toate cele necesare (scutece, apa, șervețele, etc.), jucării.

  95. Intotdeauna, pentru de plimbările cu bebelina avem pregătit rucsacul cu cele necesare: haine de schimb, scutece, șervețele umede, dezinfectant pentru mâini. Totodata in cărucior este pregătită o păturica pentru sezonul rece, având in vedere ca suntem in luna Noiembrie.

  96. Avand in vedere ca e sezonul rece, paturica si hainele groase sunt obligatorii, la care se adauga cele necesare bebelinei: pampers, jucarii de care este atrasa, 1 body si pantalonosi de schimb, servetele umede si uscate, servetele antibacteriene si dezinfectant, crema pentru fundulet, o suzeta, salteluta impermeabila (toate puse in gentuta/rucsac). Plus nelipsita masca pentru fata pentru mamica si apa pentru hidratare.

  97. Cu hăinuțe groase, nelipsita suzeta și girafă Sophie 😊 și bineînțeles gentuta cu cele necesare.

  98. In primul rând trebuie sa ma echipez cu multă răbdare, pentru ca bebe detesta hainele groase. Pregătim landoul cu păturica și jucăria lui preferata. Intre noi fie vorba, landoul îl luam doar ca le un accesoriu pentru ca bebele nostru nu rezista mai mult de 5 minute; deci trebuie sa ne “echipam” și brațele. Rucsac încă nu avem, deci ne-ar prinde bine unul. Succes tuturor mămicilor! 🙂

  99. Hainute de schimb, servetele, scutece, paturica, apa pentru mami si multa voie buna. 😬

  100. Înainte de a ieși la plimbare, am grija sa nu-i lipsească celui mic hăinuțele de schimb, scutece, șervețelele umede, apa și jucarioarele preferate.

  101. Încerc sa ma asigur la fiecare plecare ca am in geanta de transport toate necesare. Îl imbrac adecvat pe pui și îl pupacesc bine de tot, apoi mai verific o data sa nu ne lipsească ceva și pornim la plimbare.

  102. Imi pregatesc biberoanele cu lapte praf, incalzesc apa si pun in termos. Apoi in functie de vreme il imbrac Pe bebelusi si ii pregatesc alte lucruri pentru plimbare.

  103. Ne îmbrăcam corespunzător, papam bine înainte, iar în ghiozdănel luam cele mai necesare lucruri.

  104. Pentru plimbarea zilnica il imbrac pe cel mic corespunzator vremii, ne luam apa si o punga cu pufuleti si de obicei mergem in parc. Acum ca a venit frigul ne plimbam pe stradute prin oras.

  105. Noi iesim in carut sau de mana, Cu o geanta in care am pampersi, haine de schimb, sticla cu apa, biberon cu lapte, biscuiti, servetele, dezinfectant.

  106. Pentru plimbare ma înarmez cu mult cald, echipez copilul în ceva comod și cobor 8n garaj, unde îl pun în cărucior.

  107. Ne imbracam corespunzător pentru vremea de afara, luam și o patutrica cu noi pentru ca să mai înveli când stam în cărucior, punem în geanta jucării și biberonul

  108. Pentru plimbarea zilnica iau în rucsac apa, serverele umede, șervețele uscate, o jucărie pentru căruț, un scutec de schimb, biberonul cu lapte și suzeta! Pe vremea rece, nu ne îndepărtăm prea mult de casa, dacă mergem pe jos!

  109. Ne pregătim cu tot ceea ce este necesar și, bineînțeles, practic… Încercăm să alegem cele mai bune variante, atât pentru noi, cât și pentru bebelina noastră.

  110. Ne pregatim cu scutece, carucior, marsupiu, hainute, servetele umede paturica si mult entuziasm ca petrecem timp in aer liber !

  111. Ne luam hăinuțe adecvate vremii, dezinfectant pentru mânuțe, jucarioar… iar afara ne plimbam pe sub copaci, micuța adora frunzele.

  112. Mamy si taty imbracam bebelina corespunzator anotimpului, ne luam tot ce e necerar pentru timpul petrecut afara si cu voie buna iesim la plimbare.

  113. Pentru plimbarea zilnica ne pregătim cu scutece, șervețele umede, hăinuțe de schimb, sticluță cu apa.

  114. Pentru inceput putina muzica pentru ca bebe sa stea in landou iar apoi bagajul cu pampers servetele suzete incalzitor de biberoane biberon:)si muulta veselie

  115. Imbracaminte adecvata, biberon, schimb, paturica, marsupiu, caruciorul este optional deocamdata, fiind la inceput, in primele saptamani de viata.

  116. Baietelul urmeaza sa vina in februarie. Atunci cand vom iesi afara ne vom imbraca corespunzator vremii, in marsupiu sau in carucior si un ghiozdan in care vom pune pampers,servetele umede,hainute de schimb in caz ca va fi nevoie sa le avem la noi,paturica si biberon

  117. Cu salopetă, cagulă, rucsac: cu un schimb de hăinuțe, pampers, aleză, șervețele umede, jucării și termosul cu apă caldă, laptele praf în cantitatea necesară în recipiente speciale cu capac etanș și termometru digital pentru a vedea temperatura apei când pregătesc laptele.

  118. Pentru plimbarea zilnica ne pregătim cu scutece, șervețele umede, hăinuțe de schimb, sticluță cu apa, o paturica.

  119. Un protest mic din partea bebelinei pentru partea de imbracare,gentuta ei si telefonul meu.

  120. Papam bine, ne îmbrăcăm gros, luam căruciorul și suntem gata de plimbare.

  121. Ieșim la plimbare aproape zilnic. Bebe e cea mai fericită când încep să o îmbrac. Pregătim rucsacelul, care niciodată nu e suficient de încăpător pentru toate: șervețele umede, uscate, pampers, câteva hăinuțe, paturica, carnița cu apă, jucării și alte câteva.

  122. Bebe vine la sfarsitul lui decembrie. Am citit multe despre iesirea afara, cum intai trebuie sa-l obisnuiesc pe bebe cu vremea mai rece imbracand-ul ok si tinandu-l aprope de fereastra deschisa pentru 10 minute apoi treptat mai mult iar dupa cateva zile, putem sa il scoatem afara , tot pentru o perioada scurta si progresiv sa o crestem. Teoria zice ca bebe nu trebuie mega-infofolit, ci sa-l echipam ca pe noi, adultii. Dar cred ca acest lucru e adaptabil la cum e fiecare bebe.

  123. Pampers, crema, cerceaf unica folosita baby, un termos apa calda, lapte praf, 2 biberoane, canita/sticluta cu apa, un pachetel de biscuiti baby, una sau doua jucarii.

  124. Pregatesc motorul sau caruciorul, depinde cu ce iesim la plimbare. Pun cu noi sticluta de apa, o haina si o jucarie. Pana iesim din casa e mai greu, pe urma nu mai vrea sa intra in casa.

  125. Fetita noastră urmează să vină peste 3 luni si o așteptăm cu mare nerăbdare si dragoste și ne pregătim pentru viitoarele plimbări în carucior, cu toate cele necesare unui nou născut. Încă nu am apucat să achiziționăm un rucsac, așa că ar fi mai mult decât bine venit!

  126. Ne pregătim geanta pentru nevoile a 2 copiii, trebuie sa fie încăpătoare pentru apa, gustări, jucarele, șervețele, pampers ,haine de schimb și dezinfectant și plecam la plimbare!

  127. După ce mâncăm, ne pregătim, ne schimbam scutecul, hăinuțe groase, acum, puțin scandal pana punem caciulița, căruțul sau hamul depinde cât de mult ne plimbam 😁😁😁.

  128. Hăinuțe de schimb, pampersi, paturica călduroasă, cărucior și multa voie buna :).

  129. cu un combinezon, caciulita si ce mai urmeaza sa cumparam. bebelusul vine acasa in decembrie 😀

  130. Eu am doua fetițe(2ani jumate respectiv 6 luni) și înainte de a ieși la plimbare le îmbrac corespunzător și ma asigur ca am pus în rucsac strictul necesar, apa și ceva de ronțăit pt cea mare, scutece +șervețele umede pt bebe, un rand de schimburi pt amândouă, șervețele uscate .

  131. Ne imbracam repede, asez fetita in landoul pregatit dinainte, ma incalt si la druuuum!
    Aaaa!! Si sa nu uitam de termosul cu ceai pt mine 😉

  132. Fetita mea are 2 luni si jumătate, este foarte curioasa si dornica sa vada tot ce se intampla . De fiecare data când ieșim afara , la plimbare în jurul blocului , avem la noi : un biberon cu lapte , o batista din bumbac pentru eventualele regurgutari, serverele umede si uscate de unica folosinta , un pampers, dezinfectant -2 bucati , comprese sterile , ser fiziologic , servetele pentru ochi Iridium baby – toate cat sa fie folosite o singura data , copertina de ploaie și sistemul de purtare (nu se știe niciodată când se plictiseste sa stea în landou), 2 jucarii micute colorate care stau atârnate de carucior. Iar pentru mine, apa sau ceai pentru stimularea lactatiei si telefonul pentru a-i realiza poze si a le trimite bunicilor, care nu pot fi lângă noi în aceste vremuri .

  133. Fetița noastră va veni curând. Ne pregătim cu toate cele necesare dar mai ales cu dragoste. 🥰

  134. Ne pregatim cu haine groase, carut, protectie de ploaie si vant, paturica pt bebe, apa si o gustate.

  135. Ne pregătim cu scutece, biberoane, servetele umede, schimburi de haine, carucior, paturica. Sunt atât de multe incat am avea nevoie de un rucsac!

  136. Imbracat mamica, imbracat strumful, asezat strumful in marsupiu sau in carucior, verificat in gentuta sa fie tot ce este necesar si pornim in drumetie, cu putin noroc, nici nu plangem 🙈

  137. Ne îmbrăcăm adecvat, întotdeauna, in rucsac : haine de schimb, apa, servetele umede; apa, ceva de rontait un fruct, daca cumva sunt plimbari mai lungi!

  138. Ne imbracam adecvat vremii de afara! Iar in gentuta de prim ajutor avem intotdeauna haine de schimb, apa, gustari, jucarii, șervețele și dezinfectant și plecam la plimbare!

  139. Înainte de orice plimbare ne asiguram ca nu lipsește nimic din geanta pe care o avem pregătită în carut zilnic : 2 pampersi, șervețele umede, bavetica, paturica și o caciulita groasa. Punem înainte de plecare termosul cu apa calda, laptele praf și un biberon, și plecam la plimbare. Bineînțeles acum nu lipsește masca și dezinfectantul. 🌞

  140. Ne îmbrăcăm conform vremii de afară, luăm gentuța în care pun șervețele umede, măștile, “vrea și ea” 🤣, sticluța cu apă, eventual și un rând de haine de schimb, “în caz de mici accidente”😊.
    Apoi ieșim să ne întâlnim cu prietena ei 🤹‍♀️

  141. Încă mai pregătim ultimele detalii. Bebe e pe drum, mai are două săptămâni de stat în burtică.

  142. In primul rand mancam, apoi ne imbracam adecvat vremii de afara, luam rucsacul cu toate cele nececare, carutul si plecam spre destinatie 🙂

  143. Inainte sa plecam la plimbare mami pregateste gentuta cu hainute de schimb, papa si pampersi, apoi mami imi da sa pap. Ne imbracam corespunzator il luam pe Norman catelulsul prietenul meu cel mai bun si mergem la plimbare.

  144. Dat fiindca eu sunt genul care cara in geanta/rucsac tot ce imi trece prin cap “ca poate am nevoie”, la fel va fi si cu bebe cand se va naste: de toate ca poate ne trebuie (servetele umede+uscate, apa, suzeta, esarfa, maruntisuri necesare in caz de orice, inclusiv uz sanitar.

  145. La plimbarea zilnică nu ne lipsește rucsacelul cu câteva jucărioare, scutece, șervețele, păturică in landou și o mică gustărică pentru mami.😊

  146. Pentru plimbarile cu cel mic avem mereu grija sa luam cu noi paturica preferata, servetele umede, un schimb de haine, scutece si biberonul cu laptic.

  147. De fiecare data când ieșim la plimbare verificăm de câteva ori rucsacul, fiind unu nu foarte încăpător de cele mai multe ori uitam sa băgăm in el ori apa sau uitam jucăriile, sau schimburile, da cele mai importante lucruri nu trebuiesc uitate, ne pregătim din timp și mai ales când doarme bebe, punem laptele, apa, pampers, crema, schimburi, jucarii, dezinfectant de jucarii și suzete, dezinfectant de mâini pt mami și dacă mai avem loc și o păturica dacă nu o l-am
    In căruț.

  148. La plimbarea cu cea mica avem mereu cu noi biberon cu lapte, scutece, servetele umede si uscate, o paturica in carucior, gustari pentru parinti si dezinfectant pentru maini.

  149. Bebelusul meu de 10 luni adora plimbările de aceea mămica lui il îmbrăca corespunzător vremii și îl poartă într-un sistem ergonomică.

  150. Verific temperatura afara, verific geanta: 3 scutece,crema eritrem, servetele umede, dezinfectant,inca un rand de haine,ne imbracam si am plecat.

  151. Ma pregatesc ca in 07.11 sa ies din Maternitate si la recomandarea neonatologului sa iesim la aer. Caruciorul din 3 piese ne asteapta: scoica, landou si sport.

  152. Pentru plimbarea pe afara pregătim în primul rand un ghiozdan în care sa luam dezinfectant, hăinuțe de schimb, și scutece. După aceea ne îmbrăcăm conform vremii, îmi pun masca și ne plimbam evitând locurile aglomerate.

  153. Bebe urmează să vină, așa că facem pregătirile din timp. Ne-ar prinde foarte bine acest rucsac 😊

  154. Bebe urmeaza sa vina in curand si suntem nerabdatori sa iesim la plimbare echipati cu tot ce ne trebuie in rucsacul multifunctional Phillips Avent.

  155. Pe langa imbracatul corespunzator, ne mai facem si un mic mare bagaj: caciulita de schimb (pentru ca de cele mai multe ori pe cea initiala o arunca :)), o gentuta cu jucarii, una cu apa si gustare, servetele umede si uscate, gel pentru maini.

  156. În gentuta noastră pentru plimbarea zilnica avem:dezinfectant, paturi a, hăinuțe pentru bebelușa, biberon, lăptic, pampers, crema, suzeta, comprese sterile, ser, o jucărie, și lista mai poate continua… 🤭

  157. Pregatim gentuta in care punem hainutele de schimb, pampersi, servetele umede, dezinfectantul, masca de protectie pentru mami, apa, ceva de rontait si caruciorul!

  158. Ne place foarte mult sa dormim in carut afara asa ca ne luam gecuta, caciulita și somn de voie

  159. Avand doua fetite gemene in varsta de o luna, deja avem scoicile pregatite in masina, carucioarele si landourile le luam daca ne plimbam prin parc sau daca dorim sa avem mainile libere, luam sistemele de purtare. Pe langa acestea, avem o gentuta cu scutece, servetele si body de schimb. Uneori dureaza mai mult pregatirea decat plimbarea. Va imbratisam!

  160. In primul rand cu gentuță plina de sticluțe,apa,lăptic,vestita și ceva hăinuțe de schimb 🙂

  161. An fiecare zi ai pregatesc hainute mai groase,biberon, manusi, suzeta,dezinfectant,pampersi,servetele,paturici,o jucarie si multe alte..

  162. Pt plimbare bebe în cărucior, cu jucării lângă el, mami are grija sa îmbrace puiuțul adecvat și mai ia o paturică pt orice eventualitate

  163. Întâi ma îmbrac eu.. Apoi îmbrac pe băiețel meu.. O bluzita.. O pereche de pantalonași și apoi punem un combinezon mai gros având în vedere cum este vremea afara.. Luam cu noi o geanta cu scutece.. Jucării.. Șervețele umede.. Biberon cu apa.. Un schimb de haine pentru orice eventualitate.. Și apoi ieșim din casa 🙂

  164. Ieșitul la plimbare ne ia foarte mult timp, luam cu noi căruciorul, hăinuțe, scutece, paturici si jucări.

  165. Pentru plimbări noi luam mereu cu noi pampers,servetele,apa,gustari,jucarii,haine de schimb

  166. Cand iesim la plimbare cu caruciorul ne pregatim in ghiozdanel hainutele,apa si cateva jucarioare deoarece micutul nostru se plictiseste repede 😊😊😊.

  167. Ne ia cam 1-2 ore sa ne pregătim inainte de plecare(in cazul cel mai bun), luam cu noi căruciorul, hăinuțe, scutece, paturici, suzeta si jucăria noastra preferata-iepurasul.

  168. Bebelinii sunt momentan în burtică. Fiind o persoana organizata din fire și mai ales ca o sa avem gemeni, sigur o sa fie necesar sa achiziționam o geanta sau un rucsac încăpător…este necesar sa pot organiza frumos și mai ales la indemana tot ce vom avea nevoie: lăptic, hăinuțe, scutece, șervețele, jucărie…

  169. Bebele nostru va sosi in câteva săptămâni 😍. Cand vom ieși la plimbare îl vom duce cu căruțul sau în marsupiu. Un ghiozdan ar fi perfect pentru ai pune cele necesare în el și a fi la îndemână tot 💖

  170. Am achiziționat un cărucior dar încă nu am reușit sa cumpăr o gentuta unde sa pun cele necesare pentru plimbarea lui bebe. Ne-am bucura foarte tare daca l-am castiga. E foarte necesar pentru ca lucrusoarele lui de care avem nevoie la plimbare să fie toate la un loc.

  171. Bebe inca este in burtica. Visez la plimbarile cu el. Deja i-am pregatit carutul, hainute groase si paturica. Abia astept! ❤️

  172. Pentru plimbarea zilnica avem nevoie de: lapte cald ,servetele umede ,jucarii , o paturica ,suzeta (plus dezinfectant daca iesim din curte ) ,toate intr-o geanta maaare 🙂

  173. Pe Alexuț de 1 an si 5 luni il pregatesc cu hainute mai groase deja, ghetute de toamna friguroasa si nelipsita cagula din lana. Aceasta pregatire, de regula, dureaza aproximativ 20 de minute 🙈

  174. Ieșim afară cu căruțul, o paturica, una două jucării, apucă și ceva de ronțăit să fie.
    Un rucsac multifuncțional cred că ar fi binevenit, mai ales Philips Avent să fim în același trend cu suzetele pe care le folosim după culoare în funcție de cum ne îmbrăcăm.

  175. Bebe este pe drum🤩!!! Amr 13 zile 🎉🥳🤩 Abia așteptăm💖💞! Iar cand vine vorba de plimbare bebe o sa iasă afara intr un sac special ca să nu simta frigul 🙂

  176. Am mereu geanta pregatita din timp pentru ca atunci cand plecam, fiind pe fuga, sa nu uit ceva.
    Din geanta nu imi lipsesc hainutele de schimb, paturica, jucarie, suzeta, biberon cu apa, bavetica, servetele umede si uscate, pampers, crema si dezinfectant.
    Pentru ca am inceput diversificarea, pun mereu cate o gustare sanatoasa in geanta.

  177. Ne pregatim pentru plimbare punand in geanta lapte, scutece, servetele umede si un rand de haine 🙂

  178. Îndes în rucsac tot ce am nevoie, de la jucării la biberoane și rontaieli, marsupiu și pornim sa exploram lumea.

  179. Buna ziua. Urmează bebe sa vina și ne-am pregătit deja pt plimbările de afară cu cărucior, dar vom avea și șervețele umede, scutece, și un rand de haine.

  180. Inca bem laptic,deci luam cu noi necesarul pentru a pregati laptele,apoi tot ce tine de igiena si acum,cu sezonul rece la usa o paturica

  181. Ne pregătim căruciorul pentru plimbările in parc și marsupiu pentru plimbările de pe langa casa și bineînțeles gentuța cu de toate(scutece,apa,jucării,haine de schimb, șervețele umede, Sticluța cu lapte)

  182. Momentan sunt inca in asteptarea bebelusei mele. Dar pentru plimbarea zilnica am pregatit deja caruciorul si neaparat o paturica potrivita pentru anotimpul rece. In plus o gentuta cu lucrurile de baza pentru ea precum scutece; servetele umede/uscate; o sticluta cu apa; suzeta si neaparat o jucarie.

  183. Bebe e pe drum insa o sa ne pregatim cu buna-dispozitie, hainute groase, carucior si bineinteles o nelipsita gentuta cu toate cele necesare pentru confortul puisorului!

  184. Pentru a ieși afara punem în geantă apă , scutece, șervețele, un rand de haine de schimb; 2,3 jucării și ne îmbrăcăm și fuguta la plimbare

  185. Noi ne pregatim cu servetele umede si uscate, scutec de schimb, apa, un plovaras si caciulita in caz ca e mai racoare, masca si dezinfectant, casti pentru telefon si voie buna.

  186. Noi pana iesim din casa mult timp ne mai trebuie: ia si o paturica, nu uita de sevetele umede,dezinfectant, masca, 2 pampesi, hainute de schimb, jucarii si ceva de macare pt copilasii mai mari, o portie de voie buna, o cutie de rabdare si multa veselie.La drum, acum, ca sunt ca un mos Craciun!

  187. Ne imbracam conform vremii de afara, luam apa și schimburi cu noi și ieșim la aer. 🙂

  188. zilnic iesim din casa, mergem pana la mama, pana la bunici. de fiecare data pregatesc cate un set de haine, un scutec, crema de protectie, apa copilasilor, iau si portofelul si telefonul cu mine. de obicei aruncam totul in portbagajul caruciorului, dar ne-ar prinde bine o geanta multifunctionala, cu mai multe compartimente sa gasim mai repede lucrusoarele noastre.

  189. Cum ma pregatesc? Cu multa rabdare😂
    Glumesc! Desi abia sta la imbracat, pt ca e fff activ!
    Ne luam jucarii, sticluta cu apa, hainute de schimb si am pornit la joaca si plimbare!🙂

  190. Bebelina mea este înnebunită sa stea afara, așa ca încerc cât se poate de mult sa petrecem cât mai mult timp afara. Ne pregătim cu “de toate” 🙂 in cazul in care apare o nevoie

  191. Ne asiguram sa suntem mancati, schimbati, luam sticla de apa, punem salopeta pe noi si iesim la explorat 🙂

  192. Eu ies cu doi copii 🙈 de 5 ani si 1 an
    Va imaginati cum e.
    Le dau sa manance mai intai. Pregatesc haine de rezerva, sticla cu apa, servetele umede, dezinfectant, o jucarie…
    Ii schimb cu haine adecvate si iesim… intr-un final.

  193. Hăinuțe de schimb potrivite vremii de afara, pampers, aleza,șervețele umede, apa/ceai, biscuiți /pufuleti și dezinfectant pentru maini la fetita și la mami

  194. Momentan ne plimbăm prin curte, data fiind situația epidemiologica. Ne pregătim cu hăinuțe mai grosute și neapărat o jucărie. Avem 6 luni de când suntem împreună cu bucuria, veselia și fericirea noastră zi de zi.

  195. Matei face în curând 8 luni, și pot sa zic ca avem deja o rutina in ceea ce privește pregătirea de plimbare, pe care o cunoaște și el. Pregătim împreuna termosul cu apa, dozatorul de lapte praf și biberoanele, moment in care el înțelege ca vom pleca in curând afara. Ne luam hăinuțele corespunzătoare, jucării, casti ( pentru cursurile online), o carte și pornim afara.

  196. Cu haine groase, incaltaminte (desi avem 9 luni am inceput sa mergem tinut de maini ), cel mai mult ne plimbam momntan prin curte.

  197. Baby Oliv are 9 luni deja și știe când e timpul sa ieșim la plimbare. Este in perioada când este dornica sa se plimbe in picioare așa ca ne îmbrăcăm și încălțăm adecvat și ieșim afara (luam și carutul cu noi, nu sta foarte mult in picioare) ❤️

  198. Eu am 2 bebelusi gemeni baietei , si la mine trebuie un rucsacel mai mare decat ce am , pt ca am nevoie de laptic apa hainute de schimb si necesita loc dublu , asa ca mi ar fi de mare ajutor un ruscac de la dvs Va multumesc !

  199. Deși abia sta la îmbrăcat, micuțul strumf adora plimbările. Fiind la vârsta cand adora sa simtă si sa exploreze mai tot( 1 an si 3 luni) din bagajul nostru nu lipsesc hainutele de schimb, apa, șervețele

  200. Prin pregătirea bagajului de maternitate și așteptarea evenimentului plini de emoții atât mamica cât și tăticul.

  201. Stau foarte aproape d eoarc, așadar iau un rucsac cu pampersi, șervețele umede si o aleza.

  202. Întâi îmbrac băiețelul în primele două straturi de hăinuțe, după mă îmbrac eu, îi dau sân, după îi pun overall-ul dacă ieșim cu căruțul sau un costumaș de fleece dacă ieșim cu wrapul.

  203. Stefan are 6 luni si deja stie cand ne pregatim de plimbare. Ne imbracam, eu prima, apoi surioara iar ultimul este Stefan. Il instalez pe Stefan in carut, iau gianta cu diverse(dezinfectant, masti de rezerva, apa, servetele uscate si umede, suzeta de rezerva, paturica – in caz ca vrea sa mai pape san- ) si iesim afara. Este cam greu cu liftul dar ne descurcam di ne bucuram de plimbare.

  204. Ca toate mămicile ma pregătesc de ieșit afara cu fetele mele cu apa, șervețele, scutec de schimb, gustări și multe altele…Ar fi numai bun un ghiozdan pentru ele! 🙂

  205. Îl așteptam pe bebe cu nerăbdare.Avem astăzi fix 38 de săptămâni. Am luat hăinuțe grosute,căruciorul încă nu l-am achiziționat dar o vom face in perioada următoare.Abia așteptam plimbările cu bebe.Ne așteaptă o perioada magica …așa ca de Crăciun .

  206. Noi stam la țară așa că plimbarea o facem prin curte cu căruciorul sau in marsupiu plus protecție seara. Rucsacul îl luăm negreșit când plecăm duminica la bunici.

  207. Pentru fiecare ieșire ne pregătim cu pampers, șervețele umede, cremă, șervețele uscate, apă, iar acum de când am început și diversificarea punem și o gustărică, mai ales dacă ieșim pentru mai multe ore.

  208. Mai doua luni si bebele va venii pe lume. Momentan cautam caruciorul potrivit pentru plimbarea zilnica a micutului. Hainitele le avem deja pregatite impreuna cu paturica. Si probabil o sa avem nevoie de un ceai cald pentru perioada aceea.

  209. Am grijă să iau haine de schimb, scutece, servetele umede, apă și mâncare.

  210. Gentuta nu este niciodata suficient de incapatoare…servetele umede si uscate, biberon cu apa, un fruct, un biscuitel, 2-3 jucarioare

  211. Când ieșim la plimbare ne îmbrăcăm conform vremii de afară, pregătim scoica (dacă mergem cu mașina) sau căruciorul, gentuța în care punem scutecele, dischete de bumbac, apă termală, laptele praf, apă, biberoanele, hăinuțe de schimb etc. Nu încap toate în gentuța pe care o am și sunt nevoită să pun o parte și într-o plăsuță, deci mi-ar fi de mare ajutor această geantă.

  212. Fetita mea draga are 1 ani si 2 luni. Cărucior, lapte praf, jucarii, servetele umede, dezinfectant, apa, haine groase si multa iubire!

  213. Pregatesc carutul, iau la mine in cosul carutului jucăriile lui bebe, scutecel, paturica, apa, suzeta, cheile, telefonul, hainute, alaptez bebelusul si plecam în parc. Un rucsac perfect inca nu am.

  214. Ne pregătim cu multă voie buna, e dornic sa iasă in natura bebe de 1 an și 8 luni. Își alege singur cu ce sa se îmbrace, mami îl ajuta, știe ce jucării dorește sa le ia pentru afara, in general mingea și tricicleta.

  215. Bebe urmează sa vina zilele următoare. Sunt convinsă ca e nevoie de foarte multe lucruri de luat când ieșim din casa. In primul rând schimburi și haine mai grosime, ținând cont de vremea ce urmează.

  216. La plimbare se pleaca in general cu carucior, geanta bebelusului care cuprinde hainute de schimb, barbetica, pampersi, biberoane, lapte praf, termos cu apa calda, suzeta, cateva jucarii, unguent pt gingii daca e in perioada cand ii dau batai de cap. Mai conteaza si varsta copilului.

  217. Cand iesim cu bebelina la plimbare, cu caruciorul,nu ne lipsesc niciodata pampersii, servetele umede,lapte, termos,biberoane, 2-3 hainute, caciulite, jucarii,dezinfectant,serverele uscate, suzete si paturica.
    Este tare bucuroasa cand plecam la plimbare.

  218. Bebe urmeaza sa vina, dar deja suntem pregatiti pt plimbari cu caruciorul sau maraupiu si ne-ar prinde tare bine un rucsac multifunctional Avent!🤗

  219. Pregatim gentuta cu pampersi,servetele umede,hainute de schimb si plecam la o.plimbare cu carutul.

  220. Pentru bebelina mea de 7 luni eu iau cu mine oriunde merg pampers+crema protectie scutec+aleza, servetele umede, servetele dezinfectante suzeta si manute, cateva jucarii, un schimb de hainute, o paturica cand e mai rece, apa si suzi! 🙂

  221. Întotdeauna pregătim hăinuțe de schimb, șervețele umede și uscate, apă, câteva fructe, 2, 3 jucării, un scutec și suntem gata de plimbare!😁

  222. Ne pregatim inca de pe acum prin plimbari zilnice. Bebe vine in decembrie asa ca inca facem aprovizionarea de hainute groase atat pentru bebe, cat si pentru mami. 🙂

  223. Pentru ieșirile afară avem nevoie de cărucior , suzetă și un rucsac in care să punem cele necesare in caz că avem nevoie de ceva .

  224. Răbdare, haine groase, marsupiu si ceai cald in termos. Toamna, un anotimp deosebit!

  225. Cu bebelina încă în burtica, nu pot decât sa îmi imaginez ca plimbările vor fi un prilej de bucurie și relaxare.

  226. De fiecare data cand iesim,ne pregatim cu un schimb de hainute,pampers,servetele umede,crema pentru fundulet,luam si cate o jucarie,lapticul la purtator.Caruciorul si.am plecat!

  227. Pregatesc geanta bebelui cu pampers, servetele umede, crema si un schimb de haine. Pe bebe il imbrac corespunzător vremii. Luam caruciorul si la plimbare cu noi 😊

  228. Pregatirea pentru plimbarea cu copilul o fac in detaliu pentru ca nu vreau sa omit un lucru de care as putea avea nevoie , printre lucrurile necesare de pus in rucsac pot enumera sticluta de apa/lapte, servetele umede&uscate,pampers,hainute de schimb, babetica/prosopel.

  229. Pentru plimbarea bebelusului ma pregatesc cu multa dragoste pentru a petrece clipe unice si mult asteptate. De asemenea pt vremea de afara ne pregatim cu o paturica in landou, hainute groase, pentru o mica gustarica in aer liber cu biberon,termos cu apa, laptic,ca sa fie bebe curat cu pampersi, aleze si servetele umede si cateva hainute de schimb! Un bagaj voluminos dar important care poate fi cumprins in acest minunat rucsac

  230. Plimbarile noastre sunt scurte momentan si nu avem nevoie de multe dar cand o sa le marim rucsacul ar fi necesar. Momentan ne pregatim cu hainute adecvate gradelor de afara si carucior iar responsabil cu somnul este bebe Louis❤️❤️❤️

  231. Ne imbracam corespunzator zilei respective/anotimpului, umplem sticlutele cu apa, luam jucariile preferate si ne pornim la drum!!!!

  232. Carucior, păturică si geanta/ghiozdan in care sa încapă toate cele necesare (biberon, scutece, șervețele, etc).

  233. Pregatim caruciorul, hainute de schimb, pampers, sticluta cu lapte si cea cu ceai, o jucarie si voie buna😘

  234. Ne pregatim toate cele necesare, haine si mancare, luam cu noi si servetele umede toate intr-un ghiozdanel si o patura groasa in carucior

  235. De fiecare data ma asigur ca avem la noi pampers și șervețele umede, sticluță cu apa, ceva de ronțăit dacă ne apuca foamea. Ne îmbrăcăm adecvat pentru vremea de afara și ne incaltam comod.

  236. Cand plecam la plimbare avem dupa noi biberoanele Avent, lapte praf, apa, suzeta, pampers, un rand de haine, jucarii, servetele umede.
    O parte incap in cosul caruciorului si o parte in plasa.

  237. Ii scriem vecinei de la 2 ca ne pregătim să ieșim si o invităm si pe ea la plimbare apoi păpăm, ne îmbrăcăm corespunzător, pregătim marsupiul si o geanta in care avem scutece, șervețele, haine si jucării.
    Si ne dorim să avem parte de soare 😃

  238. Inainte de fiecare plimbare cu bebe Vladimir ma asigur ca este odihnit, proaspat schimbat si hranit! Apoi pregatim gentunta cu toate ce necesare lui bebe( canita de apa de la Avent nelipsita, servetele umede, uscate, un set de hainute si scutece de schimb pentru orice eventualitate si muuuulte jucarii)! O sticla de apa pentru mami si multa voie buna pentru o plimbare reusita!

  239. Inainte sa iesim afara trebuie sa mancam sa schimbam baietelul sa fie curat si sa ne asiguram ca avem la noi toate cele de trebuinta: pampersi, servetele, aleze, paturica, suzeta, si o hainuta mai groasa.

  240. Bebe îmbrăcat bine, pus în trotineta și cu in ghiozdan echipate cu de toate(apa, haine și scutece de schimb,mâncare că de ce nu și alte chestii și pt mami) și multă voie bună❤️

  241. Bebe 1 luna si 3 sapt îmbrăcat bine în combinezon, si în marsupiu din păcate nu am avut posibilitatea sa cumpăr o geanta speciala pentru scutece, biberoane e etc am un rucsac unde am si portofelul si restul ale mele.

  242. Pt plimbarea cu bebelusul pregătesc carutul , biberon, scutece, schimburi, șervețele, o căciulă, eventual apa calda/rece si lapticul

  243. Bebe va veni curând. Pentru plimbare, voi pregăti hăinuțe de schimb, pampers, servețele umede.

  244. Atunci cand se va naste bebelina, vom fi in februarie, frig tare. Pentru plimbari pregatim caruciorul cu paturici moi si groase, hainute pt vremea rece, jucaria preferata, multa voie buna si bauturi calde. O geanta Avent ar fi potrivita pentru accesoriile de trebuinta precum scutece si hainute de schimb, servetele umede si o carte pentru mami.

  245. Mai sunt cateva luni pana vine bebe, dar cel mai probabil cu haine groase, carucior si o gentuta cu cele necesare.

  246. In fiecare zi cand mergem la plimbare, acum ca a venit frigul, ne imbracam mai grosut, ne punem caciulita, ne imbracam intr-un combinezon si ghetute in picioare, iar in genta adaugam biberonul cu apa si ceva de rontatit.

  247. Momentan, plimbările noastre implică o scurtă ieșire pe balcon, cu bebe înfofolit ca o sărmăluță și fără alte accesorii, dar curând ne va fi util rucsacul 😇

  248. Mai avem putin timp si in curând o vom cunoaște pe Bebeluna noastră. O geanta AVENT ne va fi de mare ajutor cand plecam in deplasări, asa cum am achizitionat multe produse ptr Bebeluna si ptr mine din acesta gama doar getunta ne mai lipseste. Multumim !

  249. Pentru ca încă mai avem câteva luni pana la sosirea bebelinei noastre, cautam sa avem cele necesare plimbărilor minunate: mami și tați sănătoși, căruciorul potrivit, rucsac cu cele necesare și chef de plimbări lungi și frumoase. Bineînțeles, nelipsita cățelușa care ne va însoți!

  250. Pregatim rucsacel cu hainute de schimb, biscuiti pentru mai multa energie si apa pentru mai multa putere si cateva jucarii

  251. Haine groase, hainute de schim în caz ca se murdareste ,pempars ,apa sau ceai și suntem pregatiri de plimbare

  252. Pregătim rucsacul cu jucării, șervețele umede si uscate, dezinfectat, gustarele si apa. Mami isi pune ea in rucsac chei, portofel și telefon.

  253. Punem hainute de schimb, pampers, servetele umede, jucarii dezinfectant. Si pentru ca mami nu prea mai poarta geanta avem si lucrurile ei😁. Portofel, chei…

  254. Bebe urmează să vină în februarie dar ne pregătim cu cărucior,marsupiu si desigur cu gentuta pt cele necesare cind iesim la plimbare :pampersi ,șervețele, hainute de schimb si desigur biberoanele de la AVENT.

  255. Pregatim hainutele groase, caruciorul, insa ne lipseste un rucsac.
    Tare mult ne-am dori acest rucsac.

  256. Cu cărucior, hăinuțe grosuțe și bineînțeles un rucsac cu jucării și tot ce mai are nevoie bebe.

  257. Inainte de a pregăti copilul , pregătesc rucsacul în care pun: pampersi, șervețele umede si nazale, apa, ceva de rontait si jucăria preferată si nu in ultimul rand: haine de schimb !💗

  258. Pentru plimbare pregătim gentuța cu un schimb de hăinuțe , scutec , crema pentru funduleț , șervețele umede , și un lactic cald . Mămica cu in dezinfectat de mâini și o masca provizoriu in caz ca se rupe cea de pe fata .

  259. Pentru plimbari pregatim tot timpul, aleza, pampersi de schimb, servetele uscate si umede, apa si ceva fructe sau biscuiti pentru o gustare

  260. Iau marsupiul si carutul, servetele, scutece, un rand de haine, apa/lapte, paturica, servetele dezinfectante.

  261. Ne îmbrăcăm potrivit temperaturii de afară, luăm apă, un biberon cu lapte, servetele, scutece, câteva haine de schimb și plecam la plimbare.

  262. Pentru plimbarea cu cea mica punem prima data in geanta haine de schimb, servetele umede si uscate, pampersi, jucaria preferata si o sticla de apa pentru mami, dupa care pregatim si caruciorul. Cand am terminat cu toate obiectele necesare plimbarii ne asiguram ca bebelina e imbracata corespunzator vremii de afara, ca are pampersul curat si ca nu ii este foame.

  263. Ma pregatesc cu wrapul sau caruciorul, o sticluta de lapte si lucruri pentru schimbat scutecul (si eventual haine) in caz ca facem o plimbare mai lunga. Deocamdata doar plimbari scurte facem mai mult deoarece bebe are doar 2 luni.

  264. Îngerașul nostru se va naște in martie. Pana atunci ne pregătim cu hainute, căruț, toate necesare materiale, dar si cu foarte multa dragoste. Ne mai rugam Domnului sa ne dea sănătate si înțelepciune sa il creștem cat mai frumos într-o perioada grea ca aceasta.

  265. 3 scutece pampers pt fiecare copil (3 luni și 2 ani și 2 luni)
    Apa, dezinfectant, 2 paturici,
    Carucior
    Gustarik
    1-2 schimburi de haine pt fiecare copil
    Servetele umede

  266. Haine de schimb, apa, o gustare daca plimbarea durează mai mult și jucăria preferată.

  267. 1. Verific daca ar trebui schimbat scutecul
    2. Verific vremea de afara
    3. O pun in marsupiu si am pornit

    Rucsac cu haine, lapte, scutece etc

  268. Pentru plimbarea zilnica a bebelusului ne pregatim temeinic de cu seară astfel: asezam intr-un rucsac scutece si hainute de schimb, servetele umede, jucaria preferata, dezinfectant, apa pentru mami si cam atât deocamdată. Bebe 4 luni 😊

  269. Mai sunt cateva luni pana cand se naste bebe. Deocamdata pregatim viitoarele plimbari cautand sa cumparam haine groase si carucior.

  270. Deocamdată pe bebe îl plimbam în burtica dar în scurt timp va trebui sa îl scoatem la aerul curat de munte pentru ca locuim într-o zona de munte. Bineînțeles că orice mămica la prima sarcina ne-am informat (și reinformat😁) ce este necesar pentru plimbările noastre cu bebe în zilele mai blânde de iarnă. Asa ca am aflat ca e nevoie de un căruț cu husa de protecție pentru vânt, combinezoane groase și bineînțeles și un rucsac în care sa putem pune tot ce bebe are nevoie pentru o plimbare prin parc.

  271. Prima dată pregătesc hăinuțele, mă îmbrac eu, apoi îl îmbrac pe bebe. Pun dinainte în geantă șervețele, pampers, câteva schimburi de haine și tot ce știu eu că mi-ar mai fi util.

  272. Mai avem putin pana ne intalnim cu cea de a 2 minune, insa ne pregatim cu hainute, carucior, scoica., servetele umede, scutece, sticlute , biberoane……intr un cuvant cu tot ce este necesar ptr ca bebelina sa se simta cat mai bine afara.

  273. Când ieșim afară la plimbare ne îmbrăcăm bine, îi iau un schimb de haine (nu sti niciodată ce se poate intampla), pampers, șervețele umede, o sticlă cu apă, ceva de rontait si o jucărie.

  274. Inca asteptam venirea pe lume a bebelusului dar cu siguranta ne vom pregati cu haine, carucior si un rucsac confortabil.

  275. Ne imbracam corespunzător, pregatim caruciorul, luam o jucarie si pornim la plimbare! 🎈😘🌈

  276. De fiecare dată când ieșim pregătim tote cele necesare pentru bebe . Ne-ar prinde bine rucsacul.

  277. Apa, șervețele, deziinfectant (înainte și ceva de ronțăit, acum cu condițiile actuale, fără)

  278. Laptic, rucsac in care punem pampers, hainute de schimb, jucarii, suzeta si multa rabdare si voie buna.

  279. Servetele, scutece de schimb, un schimb de haine, jucarii, sistemul de purtare in caz de plange in carucior. Asta era formula pentru fetita, insa bebe urmeaza sa apara in urmatoarele saptamani si sper sa fie aceeasi pasi. Ar mai putea fi suzeta, biberoane etc. in functie de nevoile copilului.

  280. Il.pregatesc pe bebe,pun intr o sacosa cam ce imi trebuie pt el(scutece,servetele umede,lp,hainute de schimb,apa)so pornim la plimbarica.Ne-ar prinde FOARTE bine acest rucsac..Multumim🤗

  281. Pregătesc toate necesare : pampers, biberon, schimburi in caz de nevoie. Îmbrac copilul adecvat vremii de afara și pornim la drum.

  282. Rucsacul este pregatit, doar ii mai pun apa si poate ceva de rontait. Ne imbracam, luam o jucarie, luam caruciorul si iesim la plimbare:)

  283. Mami gata pregatita de plimbare alege cu grija hăinuțele potrivite vremii de afară pentru bebele jucăuș si nerăbdător. Musai cu marsupiu la purtător si gentuța cu scutecel, șervețele, babetica, pelinca impermeabila, o mica jucărie suntem gata de plimbare. Lui mami pentru un confort sporit tare bine i-ar mai prinde un ghizdanel dichisit!! 🎒

  284. La fiecare ieșire cu prichindelul iau rucsacul în care pun cel puțin 2 scutece, șervețele umede, sticluța cu apă, o jucărie, o bluză de schimb, un fruct, ceva brioșe/biscuiți, poate chiar un borcan de mâncare pt plimbările mai lungi.

  285. Tin cont de vreme, îmbrac bebelușul corespunzător, pun cele necesare in carucior si suntem gata de plimbare!

  286. Imbrac copilul, pregatesc marsupiul si lucrurile necesare in deplasari cum ar fi: crema pentru fundulet, 2-3 scutece, un set de haine de schimb.

  287. Bebele nostru va veni curand. Suntem nerabdatori ! Ne pregatim cu toate cele necesare inca nu am cumparat nici rucsac nici geanta deci chiar ne-ar fi foarte folositor in plimbariile cu bebe !
    Inca nu pot spune exact Dar ma gandesc ca pasi ar fi sa pregatim rucsacul cu tot cexeste necesar ne schimbam atat noi cat si pe bebe si plecam la plimbare 😍

  288. Iau geanta cu lucruri care e pregatita mereu si plecam la plimbare cu caruciorul sau in marsupiu.

  289. Schimbam scutecul, papam laptic, ne îmbrăcăm bine, luam marsupiul si plecam la plimbare. Cand dam de aer curat adormim 🥰

  290. Laptic, rucsac, pampers, paturica, servetele umede, hainute de schimb si multa voie buna

  291. Atunci cand vreau sa scot bebelusul afara la plimbare, verific conditiile meteo si il imbrac adecvat vremii de afara. Am un rucsacel tot timpul cu mine in care pun servetelele umede, apa si un surplus de hainute in cazul in care stam mai mult pe afara si se raceste vremea. Obisnuiesc sa il port in marsupiu pentru ca asa il simt mai aproape de pieptul meu si este linistit.

  292. Laptic,apa, îmbrăcăm bebele,cele necesare pentru carucior în geantă, carucior și la plimbare în parc.

  293. Rucsacul e pregatit tot timpul de plimbare, dupa ce sunt eu gata, imbrac bebelina de plimbare. Dat fiind faptul ca nu ii place in carut iesim la plimbare in marsupiu iar pe deasupra folosim o protectie de iarna 🥰

  294. Avem pregătit marsupiul și luam un ghiozdănel și suntem gata de plimbare 😀

  295. Pregătesc 180 ml de lapte in caz ca i se face foame, o păturica in caz ca va fi frig și un rucsac in care ii pun 2 pampers, șervețele umede in caz de nevoie 🙂

  296. Bebe este încă în burtică, dar îmi doresc sa fiu pregătita cu tot ce este nevoie pt el, asa ca mi as dori tare mult pentru viitoarele noastre plimbări sa avem un rucsac în care sa ii pun tot ce este nevoie pentru el și de ce nu și pt mine.

  297. Deocamdata bebe este in burtica, dar ne pregatim cu un carucior confortabil si calduros si cu hainute grosute

  298. Prima data ii pregatesc hainutele cu care iesim afara si in paralel haine de schimb, in cazul in care se intampla un accident😁. Pregatim pampersii, crema de fundulet, servetelele umede si uscate si nelipsita apa termala. Trebuie sa avem si ceva gustare la indemana, dar si jucarii sa nu se plictiseasca si sa aiba ce rontai. Avem la indemana si gelul pentru gingii, sticluța cu apa, dar si masti de rezerva pentru mami.
    Ma imbrac eu repede, apoi o imbrac pe bebelina si am iesit pe usa, ca sa nu ne incalzim.

  299. Ne imbracam adecvat temperaturii de afara, ne luam apa, cateva gustari si mai ales cateva jucarii.

  300. Prima data pregătim un rucsac cu jucării, pampers, șervețele, apa și apoi ne îmbrăcăm adecvat vremii. În curând vine bebe 2 și avem nevoie de un rucsac mai încăpător.

  301. Pregătim un schimb de haine, o sticluță cu lapte, pampers, câteva jucării, o păturică, șervețele umede și uscate, dezinfectant.

  302. Ne pregatim cu hainute si paturici groase 😍👶si multa teorie pe care abia asteptam sa o punem in practica!🤍🧸

  303. Întotdeauna avem de toate în ghiozdanel : haine de schimb, șervețelele umede, apa, biberon, ceva de ronțăit, jucării, pampers

  304. Punem într-un ghiozdan suzeta, babețica, păturica, șervețele și bineînțeles o jucărie, luăm căruciorul și plecăm la plimbare!

  305. In primul rand schimbam scutecul si ne imbracam corespunzator. Apoi pun in rucsac scutece, apa, lapte, biberon, servetele umede si uscate, niste gustarici si suntem gata de iesit

  306. Pentru plimbarea zilnica pregatesc geanta cu lapticul, servetelele umede si uscate, tot timpul pampers, hainute de schimb pentru orice eventualitate. O imbrac pe bebelina si iesim afara la aer curat.

  307. Ieșim în fiecare zi înfofoliți cu haine călduroase, cu o jucărie agățată de căruț, câte ceva de ronțăit și comod “depozitați” în căruț pentru a privi lumea cu ochii mici măslinii de bebelușă.

  308. Pregătim rucsacelul, din cate nu lipsesc șervețele umede si un pampers, luam pe bebe si il plasez in marsupiu sau landul si mergem afara

  309. Ne pregatim cu hainute adaptate vremii, cu pampers, servetele, cu apa calda in termos, cu lapticu, babetica…dar le punem in ce gasim ca nu avem rucsac, gentuta….

  310. Cand plecam la plimbare, avem in rucsac apa, scutec si un schimb de haine, fructe, servetele umede si uscate.

  311. Adunam jucariile intr-un rucsac, luam cu noi apa, haine de schimb si ceva de rontait daca plimbarea este mai lunga

  312. Ne pregătim cu haine adecvate vremii, pampers, șervețele umede și uscate ,laptic sau o gustare și apa.

  313. Buna. Zilnic, dupa ce ne-am imbracat corespunzator pentru iesit afara din casa, facem gentuta si luam cu noi afara: pampers, servetele umede, servetele uscate, hainute de schimb, o jucarie pentru bebe si o jucarie(mingiuta) pentru catelusa(pentru ca e nelipsita din viata copilului si noastra)☺️.

  314. Sticluta cu apa la indemana, servetele umede si servetele nazale si o mica gustarica.

  315. Pff nici nu știu cu ce sa incep 🙈
    Biberon cu apa , biscuiti in caz de vrea sa rontaie ceva ,pampers ( nu se știe niciodată cand iti face o surpriză ) , servetele umede pt bebelina , dezinfectant si servetele dezinfectante pt mami , nelipsita masca de protecție si căruciorul cel mai important !

  316. Pregatesc caruciorul sau marsupiul si o gentuta cu servetele, dezinfectant si jucarie.

  317. In primul rând pregătim hăinuțele și rucsacurile cu toate cele necesare apoi un biberon cu lăpticul preferat !

  318. Gentuta cu toate lucrusoarele necesare pt bebe:șervețele,pampersio,biberoane,hainute de schimbat. Etc

  319. În primul rând pregătesc căruciorul,apoi hăinuțe mai grosute, servetele umede, pampersi, sticluță cu lăptic, termos cu apă caldă a, cutia cu lapte praf de la avent, suzeta și nelipsitele jucarii care le pun într-un ghiozdanel!
    Suntem gata de plimbare!

  320. În primul rand pregătesc căruciorul, apoi hăinuțe mai grosute, servetele umede, pampersi, sticluță cu lăptic de la Avent,termos cu apa calda, cutia cu lapte praf, suzeta și nelipsitele jucării, care le pun într-un ghiozdanel Suntem gara și super pregătiți de plimbare!!

  321. Scutec, servetele umede, jucarii, o paturica, suzeta de la Philips Avent si un biberon Philips Avent cu apa.

  322. Când ieșim la plimbare, copilul e cel mai fericit. Doar când ii spun sa vina sa îl îmbrac ca mergem la bum bum e tot numai o bucurie, ii place tare mult afara.Chiar dacă e o plimbare scurta, luam destule lucrușoare “necesare” cu noi.

  323. Bebe urmeaza sa vina, il asteptam nerabdatori. Intre timp pregatim hainutele groase si marsupiul sau caruciorul.

  324. Bună,când ieșim la plimbare in primul rand pregatim geanta cu scutece ,schimburi, mancare ,apa si jucării. Apoi suntem gata și pregătite de plimbare .. fara ganduri negative . O zi frumoasa !

  325. Bebe urmează sa vina intr o săptămâna, ne am pregătit cu multă iubire, emoție, carut și multe hăinuțe groase. Așteptăm cu nerăbdare ieșirile in parc admirând frumusețile toamnei ❤️

  326. Intalnirea cu bebe vs fi minunata. Astept cu nerabdare sa il am in brate. Am invatat de la alte mamici sa ies echipata: un rand de hainute, ceva de mancare, si plimbarea nu va fi fortat sa o grabesti ca sa ajungi acasa. Un rucsac foarte efixient pentru asemenea iesiri.

  327. Pregatesc scutece,creme,servetele umede,sticla cu apa(nu vrea biberon) ,jucarii,schimburi si le pun intr-un rucsac,insa mereu trebuie sa mai reduc din ele pt ca nu am unde sa le bag si cu multa rabdare plecam la joaca in parc sau in vizita la bunici

  328. Cu hainute de lana, marsupiu si protectie, un rucsac incapator si echipat si multa rabdare 🙂

  329. Cu gentuța în care avem strictul necesar (scutecele, creme, Șervețele, baneocin și comprese pentru cazuri de urgente, Șervețele umede/uscate/antibacteriene, hăinuțe de schimb), o paturi a de rezerva, cărucior, marsupiu (poate ne plictisim de căruț), jucării, masca și cățeii (avem 2 Yorkie) 🤦‍♀️

  330. Cu hainute groase, fiindca bebe va veni iarna :). De asemenea, carucior, marsupiu si tare util ar fi un rucsac multifunctional Philips Avent pentru a putea duce cu noi la plimbare lapticul/ceaiul si celelalte lucrusoare utile la plimbarica 🙂

  331. Prima dată mă pregătesc eu. Apoi pe bebe. In functie de cum este vremea afara.. gentuta cu tot ce ne trebuie la drum.. si maraupiul sau căruciorul . Ne ar fi de mare folos acest rucsac deoarece putem pune in ordine tot ceea ce ne trebuie pentru drum. ♡.

  332. Buna ziua!cand iesim din casa trebuie să avem:recipientul cu apa,tinute mai grosute ca este perioada mai rece,caciulita,si geaca!o jucariara sa ca avem sa nu ne plictisi si ghetute ca am inceput sa mergem

  333. Cand iesim afara plecam cu toata casa dupa noi😬. Luam tot ce ne trebuie dar si ce nu ne trebuie, doar ca sa fie.

  334. Visez la acest moment de mult timp. Bebe este încă în burtica însă aștept cu nerăbdare sa putem ieși la plimbare împreună. Bineînțeles echipat corespunzător în funcție de vreme! Sa avem la noi hăinuțe de schimb, pemparsi, jucării, șervețele.

  335. Pentru plimbarea zilnica ne pregătim cu hăinuțe de schimb, sticluță cu apa, șervețele umede și jucarii.

  336. Pentru plimbarea cu bebe, ne pregatim cu hainute adecvate temperaturii de afara, servetele, paturica si jucarii.

  337. Buna tuturor, in curând voi deveni mămica si probabil ma voi adapta de fiecare data vremii pentru pregătirea celor necesare plimbării. Cel mai probabil ne vom pregăti cu cele necesare: hăinuțe de schimb, șervețele, apa, păturica, evident toate astea intr-un rucsac încăpător si comod pentru mami 😊.

  338. Marsupiu, carut, servetele, scutece, schimburi si paturica, apa/lapte si servetele dezinfectante.

  339. Hei!! Urmează să nasc în curând și sunt convinsa că atunci când voi ieșii cu bebele la plimbare o voi face cu mult drag. Abia aștept momentele astea, însă voi avea nevoie de un rucsac încăpător in care să ii pun toate cele necesare, pamperșii, șervețele umede, hăinuțe de schimb, biberonul, jucărioarele preferate, etc.

  340. Noi ne pregatim de mers afara prin imbracatul corespunzator vremii, luam tricicleta, o jucarie preferata, sticluta de apa si plecam. 🙂

  341. Schimbat, mâncare, pregătim căruciorul, hăinuțele în plus, laptele în plus, păturic, set schimbat afară 😆

  342. Ieșim cât de mult timp se poate! Mami și tati îi pregătim hăinuțe corespunzătoare, jucăriile preferate, dar și hăinuțe și scutece în cazul în care este nevoie. În natura încercăm sa ii arătăm cât mai multe detalii flori, frunze, animale, insecte, pietricele, conuri, ghinde ce găsim. Stam foarte aproape de pădure și de un parau și trei lacuri fapt ce ne oferă ocazii de a descoperi frumusețile naturii. Un astfel de rucsac ne-ar fi util în micile noastre escapade și marile descoperiri. Zi frumoasă!

  343. Imbracat adecvat sezonului,pus in carut alaturi de pempersi si serv.umede si scos la aer zilnic o oră.cam plange pana iese afara dar n am cf..mai intai ma imbrac eu si apoi rapid pe bebelina de 4luni(maine)

  344. Inca ne pregatim, deoarce micuta noastra va veni in curând pe lume!!! De aceea pentru o plimbare consider ca trebuie sa avem toate necesarele pentru bebe si mai ales o geanta de depozitare perfecta pentu cărucior.

  345. Ne pregătim cu cărucior sau marsupiu, si o geantă pe care încă nu o avem 🙂, unde sa punem toate lucrușoarele de care avem nevoie.

  346. Ne imbracam adecvat varstei si sezonului, neaparat trebuie sa avem la noi jucarii, servetele umede, biberon pt lapte sau apa si stam cat putem de mult afara!

  347. Pregătesc hainele de sezon, șervețele umede, șervețele uscate, pampers, biberon.

  348. Plec dupa mine super încărcată. Am un rucsac mic in care am: sticla de apa,punga cu mașinuțe ,haine de schimb ,oliță portabila+ saci,mai adaug și o gustare. Mai am portofelul,cheile de la casa și cele de la mașina. Toate asta pentru un singur copil,pe drum este bebe 2 deci cu siguranță avem nevoie de un rucsac mai mare sa putem ieși la plimbare pregătiți pentru orice

  349. Cand iesim la plimbare avem cu noi o haina mai groasa, carutul,paturica, marsupiu si un rucsac mic in care avem o sticla de apa, servetele , chei etc…

  350. Ne pregatim cu gainute groase, caciulita (pe care o da jos oricum), carucior+paturica, apa si muuuuult jucarii pentru ca ii place sa arunce cu ele din carut 😂

  351. Când era fetița mai micuță în primele luni de viață era o aventură să ieșim afară, geanta ptr cărucior plină cu lapte, biberoane,,termos, servetele umede/ uscate ,scutece etc plus în cărucior schimburi, pătura,,jucării. Acum la 1 an si 7 luni ieșim cu tricicleta si un rucsac cu apă,,ceva de rontaiala, schimburi, plasturii,,șervețele .

  352. Bună! După ce îi dau să pape, o schimb de pampers, o îmbrac corespunzător și ieșim la plimbare. Îi iau o bavețică, o păturică și o jucărie.😊

  353. Ne luam cele necesare pentru plimbare. O sticla cu apa. Haine de schimb. Poate si o gustare ceva . Tricicleta si gata .

  354. La noi nu lipseste caruciorul, paturica pufoasa, suzeta, o jucarie zornaitoare si, bineinteles, bebe imbracat adecvat 🙂

  355. Nu ma pregatesc! Când prind momentul oportun “sărim în bocanci” și în parc cu noi! Viata cu un bebeluș e imprevizibila!

  356. Bebelina noastra este inca in burtica creste incet. Urmeaza sa cumparam tot ce avem nevoie pentru marea intalnire. Carucior, marsupiu, hainute groase, paturici, jucarii. Dar abia asteptam sa ne pregatim de plimbarile in 3.

  357. Pregătirea pentru plimbare este o aventură divizată în două părți: schimbat, spălat, împachetat haine de schimb, scutecele, cremă pentru funduleț, jucăria preferată pentru calmat gingiile, prosopel pentru balonașele ei, șervețele umede.
    După ce terminăm de împachetat și suntem gata de plecare, facem surprize în scutecel, ne întoarcem, schimbăm totul și peste 10 minute putem pleca în sfârșit cu căruciorul la plimbare. 😂

  358. Pai in primul rand am grija sa fie cea mica odihnita si hranita ca sa aiba chef sa iasa afara, apoi ii pregatesc carutul, lucrusoarele si am zburat la aer curat 🙂

  359. Încă nu ne plimbăm, mai are puțin până vine pe lume bebe și apoi ne vom putea pregăti și de plimbare. Cu haine grosuțe și o geantă cu tot ce îi trebuie bebelușului la plimbare.

  360. Când mergem la plimbare luam biberon, scutece, jucării, schimburi, apa, servetele.

  361. Cand iesim ne imbracam gros,luam tricicleta si un ghiozdanel cu patura,apa,dezinfectant si servetele

  362. Apa,șervețele, dezinfectant, bavețele de schimb. Dacă plimbarea e mai lungă gel pentru dinți, pampers,haine și gustare.

  363. Ca de excursie 🙄 Apă, șervețele, dezinfectant, scutec, o hainuta de schimb, jucării, eventual ceva de ronțăit pt o plimbare mai lungă, rucsac.

  364. Întâi pregătesc rucsacul cu hăinutè de rezervă, apă, pampers, șervețele, si gustărică.. mereu e prea plin:)) apoi ne îmbrăcăm si noi😁.
    Frumos rucsac! Felicitări pentru cadou!😊

  365. Pentru plimbare, pregătesc rucsacul pe acre îl luăm cu noi de fiecare data. Acesta include un rand de haine de schimb, aleza, scutece de schimb, șervețele umede, crema pt eritem fesier, șervețele uscate, apa, un biberon cu apă și lapte praf într-un recipient pentru a prepara laptele când este momentul, un fruct și o gustare( depinde cat de lunga e plimbarea).

  366. Aranjez carutul, pregătesc rucsacul cu apa, lapte, pampers, servetele, schimburi, jucarii dupa pregătesc bebele îmbrcat corespunzător si gata pentru plimbărica!

  367. Pentru plimbarea zilnică a bebelușului ne pregătim cu marsupiu, hăinuțe de iarna si un rucsac.

  368. Cu strictul necesar (scutecele, creme, servețele, jucarii si hainute de schimb).

  369. Bebe este in burtica , saptamana viitoare vine… Dar avem totul pregătit pentru plimbări cu iubire , emoție….

  370. Pentru plimbarea zilnica pentru bebe pregătim: laptic, babetica, servetele umede, suzeta, schimb de haine si de pampers, crema, paturica, cateva jucarii… si pentru mami il pregatim pe bebe,castile si mănuși 😊

  371. Un cărucior bine echipat un bebe îmbrăcat corespunzător anotimpului si un rucsacel cu servetele si pampers!

  372. Momentan bebelina este in burtica, pe lângă bagajul de spital ,mai pregătesc un rucsac cu hainute, biberoane ,servetele, scutece , apoi poate începe plimbarea .

  373. Noi ne imbracam gros, pregatim rucsacul cu canuta de apa, scutece, servetele, prosopel, portofelul lui mami si muuulte jucarii.. Iar la nevoie biberonul si laptele..asa ca am avea nevoie de un rucsacel Avent, avand in vedere ca folosim biberoanele, sterilizatorul si multe alte lucruri din gama Philips avent, si suntem f multumite !

  374. Alegem hainutele, pregatim gentuta cu tot ce e necesar, se imbraca mami, apoi bebelina, il punem pe tati sa scoata caruciorul afara si suntem gata.

  375. Pregătesc in geanta de tot ce am nevoie(apa,lapte,pampers..)ne îmbrăcăm si suntem gata!

  376. Momentan bebe este in burtică , dar cu siguranță înainte de fiecare plimbare mai întâi vom pregăti rucsacul cu cele necesare pentru el!

  377. În scurt timp va veni pe lume bebe nostru,ne echipăm cu hăinuțe și păturica groasă ,pe care le vom băga bineînțeles în acest rucsac încăpător 🥰

  378. Pregătirea noastră pentru plimbare incepe dis de dimineață, când scot lapticul din sâni și apoi ma chinui sa îl păstrez cald afara😔

  379. Pregatim rucsacul cu cele necesare, ne imbracam conform cu vremea si afara cu noi 🙂

  380. Pregatesc caruciorul,pun o paturica la indemana,il imbrac ,si in gentuta speciala pun servetele umede si uscate,scutece,jucarioare

  381. Apa,păturica,șervețele umede.
    Nu am un rucsac special pentru bebe,chiar as avea nevoie.

  382. Bineînțeles prima oara pregatesc geanta copilului cu toate cele necesare apa , pampers creme si o jucarie.

  383. Buna , ne îmbrăcăm adecvat, lapte praf , șervețele umede, pampers de schimb, apă la nevoie , ciocolata Kinder și multă voie bună! 😘🦋🙏

  384. Buna. Momentan bebe este in burtica. Pana la venire ei am pregătit cărucior, marsupiu și haine groase pentru plimbările pe afara. De asemenea, voi pregati o geanta cu un schimb de haine, pampers, șervețele umede și uscate pentru orice eventualitate.

  385. Oriunde am merge trebuie sa fim siguri ca avem provizii de laptic, pampers si hainute de schimb depozitate intr-un loc uscat si sigur 😊

  386. Pregatesc intai cele necesare(jucarie,sticluta cu apa sau ceai, biscuiti,ceva suplimentar de imbracat,servetele umede si uscate) apoi il imbrac in functie de temperatura de afara

  387. Inca nu am apucat sa facem nici o plimbare cu bebe deoarece are o saptamana de viata, insa, cu siguranta acest rucsac ne-ar ajuta sa depozitam tot ce avem nevoie😊

  388. Cărucior, hăinuțe lapte și mia răspuns fi necesar un rucsac multifuncțional pe care nu îl am momentan

  389. Carucior, hainute adecvate, iar in rucsac necesarul pentru o plimbare in aer liber.

  390. Cu multă iubire, hăinuțe și un ghiozdan în care am putea strânge tot ce ne este necesar pentru plimbare.

  391. Ne îmbrăcăm corespunzător, luăm apa în termos, lapte în recipiente de depozitare, biberonul (Philips Avent Anticolici folosim noi) căruciorul, suzeta, bavete, lanț și suport suzeta, șervețele umede, pampers, o paturica,hăinuțe de schimb. Ne-ar fi de mare folos un rucsac.

  392. Ne imbarcam cu iubire bine imbracati în carucior😊alături de lăptic, termostat cu apa calda ,biberon,băiețel, șervețele, pampers, paturica, suzeta. Ne-ar ajuta un rucsac foarte mult.

  393. Oriunde mergem luam lăptic, apa in termos, suzeta, biberon,hăinuțele schimb,pampers, șervețele, bavete, cărucioar și scoica dacă e cazul.

  394. Luam cu noi servetele umede, pampers, hainute de schimb, paturica, termos cu apa calda, caruciorul si bebelusul imbracat corespunzator.

  395. Ne imbracam corespunzator, pregatim rucsacul, caruciorul apoi pornim plini de zambet!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *