Articole

Pregătește copilului mâncarea preferată în timp ce te programezi la salon

Obține gratuit aplicația și fă o programare la salonul dorit

Timpul petrecut cu cei mici este de neprețuit și câteodată simți că nu îți mai ajunge pentru a le face toate poftele. Lucrurile pe care obișnuiai să le faci par acum mai greu de obținut și parcă timpul acordat celui mic e la fel de puțin. Depui eforturi mari pentru a le face pe toate și totuși ai vrea să ai un moment de răsfăț la un salon de înfrumusețare, însă nu ai timp să te programezi? O poți face online!

Dacă ai un laptop, PC, tabletă sau smartphone, programarea la salon devine floare-la-ureche!

Nu mai trebuie să te deplasezi de lângă copil și nici să îi refuzi poftele, ci te poți programa online. Obține o programare rapida la salon și bucură-te de momentele tale de răsfăț! În doar câteva minute poți rezerva un loc la unul dintre cele mai bune saloane de înfrumusețare.

În timp ce te relaxezi la TV, gătești cina sau prânzul preferat, programarea la salon poate fi efectuată. Pentru a beneficia de aceste avantaje, instaleaza aplicatia Stailer și descoperă stiliști și saloane din zona ta! Aceasta este gratuită, iar dacă ești în preajma unui PC sau laptop, programarea poate fi făcută pe site.

Aplicația este disponibilă pentru programări în domeniul hair & beauty

Poți face o rezervare a locului la tuns, coafat, vopsit, manichiură și pedichiură, machiaj, pensat, cosmetică, epilare periodică și definitivă, remodelare corporală, tratamente pentru păr sau stilizarea genelor și a sprâncenelor. Dacă vrei să obții un look nou, poți consulta și catalogul cu inspirație.

Consultă din timp prețurile și serviciile disponibile, iar în acest fel nu mai este necesar să pierzi timp. Toate saloanele au detaliate serviciile prestate împreună cu prețul lor și intervalul de timp în care se efectuează. Prin această metodă vei ști anterior cât timp vei petrece la salon și care este prețul aproximativ al serviciului.

De acasă, de la grădiniță, de pe drumul școlii sau din parc poți face o programare!

În timp ce atenția ta este acordata copilului, nu mai trebuie să fii atentă și la ceea ce ți se comunică de la recepție. În doar câteva minute poți face programarea online, apoi să setezi remindere pentru a nu uita de ea. Restul timpului poate fi petrecut cu cel mic și cu restul familiei.

Programările la salon nu au fost niciodată mai simple! Cu ajutorul aplicației și al site-ului vei putea descoperi noi profesioniști în mâna cărora să îți încredințezi look-ul. Este greu să schimbi stilistul sau să apelezi la un alt nail artist, dar prin această aplicație vei găsi cu siguranță pe cineva ideal pentru tine. La fiecare salon sunt disponibile imagini cu lucrările profesioniștilor, astfel încât să știi ce servicii sunt prestate.

Bucură-te de tot timpul petrecut cu familia, gătește mâncarea preferată, uită-te la serialul dorit, mergi la sală sau fă orice altă activitate în timp ce te programezi la salon! Este mai simplu și mai practic ca oricând.

Mamisicopilul.ro

Recent Posts

Cămășile de damă – un must have pentru stilul de zi cu zi al fiecărei femei

În modă, cămășile de damă reprezintă o piesă fundamentală în definirea stilului unei femei. Aceste…

4 zile ago

Ce sunt copiii curcubeu și ce trebuie să știi despre ei?

Copiii curcubeu sunt termenul afectuos dat nou-născuților care vin pe lume după ce familia a…

3 săptămâni ago

Cele mai mari provocari pentru parinti in primul an de viata al bebelusului

Ai venit acasa cu bebe care a dormit tot drumul, il privesti cum sta senin…

3 săptămâni ago

Descoperă cele 3 avantaje ale unei perne pentru gravide

Perioada sarcinii este un moment special în viața unei femei. Pe parcursul a 9 luni,…

4 săptămâni ago

Trucuri pentru a ține copiii departe de ecrane

Având în vedere că trăim într-o eră digitală, ecranele au devenit o parte tot mai…

4 săptămâni ago

Beneficiile vitaminei D3 pentru sănătate

Vitamina D3 (colecalciferol) are câteva beneficii pentru sănătate, cel mai important fiind acela că ajută organismul…

2 luni ago