Categories: ArticoleMamici

Mută culorile de modă în sala de sport

E posibil ca orice persoană să nu se gândească foarte mult ce poartă atunci când merge la sala de sport, cel puțin nu la fel de mult precum o face când merge la muncă sau la o petrecere, de exemplu.

Și, într-un fel, are sens, de ce ai pierde timp să alegi în ce haine vei transpira? Va trebui să le speli imediat după, nu? 

De ce să luăm în considerare moda când mergem la sala de sport

Dar putem lua în considerare următoarea situație: nu ai prieten și vrei să arăți cât mai bine în orice situație, pentru că nu știi niciodată ce se va întâmpla în viitorul apropiat. Dacă muncești de dimineață până seara, nu ai prea multe șanse să întâlnești pe cineva cu care vrei să petreci timp împreună. În schimb, mergi zilnic la sală pentru o oră pentru a îți menține sănătatea și un stil de viață activ. Aici, ai posibilitatea să întâlnești bărbați sau femei care îți împart o parte din hobby-uri, cel puțin cel legat de sport. Și ce poate fi mai atractiv decât o femeie care are grijă de ea în orice moment al zilei? Poți alege între o sumedenie de modele de seturi de trening femei pe Bolf,  în funcție de stilul vestimentar pe care vrei să îl adopți.

Acum, încearcă să faci un exercițiu de imaginație. E posibil să nu te intereseze ce haine poartă alții la sala de sport, dar dacă articolele vestimentare alese de aceștia nu ar fi plăcute pentru ochi, nu te-ar deranja într-o oarecare măsură? Mie, cel puțin, recunosc că-mi place să vad că bărbații, dar și femeile, au gusturi bune din punct de vedere al modei și nu trebuie neapărat să urmeze un anumit trend. 

Arăți că îți pasă de tine

Perfecționismul este o calitate care e din ce în ce mai rară în ziua de azi, iar multe persoane aleg să facă anumite compromisuri, mai ales în privința modei. Dar atunci când alegi articole vestimentare pentru sport care sunt într-o armonie perfectă, din toate punctele de vedere, vei reuși, fără nici o îndoială, să atragi privirile celor din jurul tău. Este adevărat că cel mai mult contează cum te simți tu în propria piele, dar nu te-ai simți mai bine dacă ai ști că cei din jur admiră alegerile pe care le-ai făcut?

Oferă un exemplu celor din jur

Cea mai ușoară metodă de a începe un nou trend sau de a le demonstra celor din jur că se poate și altfel, este ca tu să începi cu adoptarea acelei schimbări. Nu poți impune un anumit stil vestimentar, fiecare e liber să poarte ce vrea. Dar dacă aceștia observă și văd singuri efectele unui stil vestimentar bine ales, atunci ai șansa să le schimbi perspectiva și modul în care privesc moda.

Când arăți bine te simți bine și ești motivată să te autodepăşeşti, să fii mai bună întotdeauna. Trebuie să recunoaştem că o ținută la modă stă bine şi se observa, iar hainele în tendinţe, selectate cu multă atenţie de parteneri de încredere te ajută să valorifici potenţialul nativ. Vrei să fii un exemplu în primul rând pentru tine!

Prima impresie și impactul vizual sunt două trăsături arhicunoscute pe care le luăm în considerare atunci când întâlnim persoane noi. Și, ca o întrebare retorică, care e primul lucru pe care îl observi la o persoană înainte de a începe să vorbești cu ea?

Mamisicopilul.ro

Recent Posts

Cămășile de damă – un must have pentru stilul de zi cu zi al fiecărei femei

În modă, cămășile de damă reprezintă o piesă fundamentală în definirea stilului unei femei. Aceste…

7 zile ago

Ce sunt copiii curcubeu și ce trebuie să știi despre ei?

Copiii curcubeu sunt termenul afectuos dat nou-născuților care vin pe lume după ce familia a…

3 săptămâni ago

Cele mai mari provocari pentru parinti in primul an de viata al bebelusului

Ai venit acasa cu bebe care a dormit tot drumul, il privesti cum sta senin…

3 săptămâni ago

Descoperă cele 3 avantaje ale unei perne pentru gravide

Perioada sarcinii este un moment special în viața unei femei. Pe parcursul a 9 luni,…

o lună ago

Trucuri pentru a ține copiii departe de ecrane

Având în vedere că trăim într-o eră digitală, ecranele au devenit o parte tot mai…

o lună ago

Beneficiile vitaminei D3 pentru sănătate

Vitamina D3 (colecalciferol) are câteva beneficii pentru sănătate, cel mai important fiind acela că ajută organismul…

2 luni ago